E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan Ali Koç'a sitem---

Ersun Yanal'dan Ali Koç'a sitem

Ersun Yanal'dan Ali Koç'a sitem
09 Mart 2020 - 12:15 borsagundem.com

Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Ersun Yanal, istediği oyuncuların transfer edilmediğinin altını çizerken Ali Koç'a sitem etti

Büyük beklentilerle geri döndüğü Fenerbahçe’ye şampiyonluk değil büyük hayal kırıklıkları yaşatarak veda eden Ersun Yanal’ın kırgın olduğu öğrenildi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Trabzon’daki kupa maçı sonrası fiilen Fenerbahçe’den ayrılan tecrübeli çalıştırıcı zor günler geçiren camiaya zarar vermemek adına basına demeç vermekten kaçınsa da duygularını yakın çevresinden gizleyemedi.

Ersun Hoca’nın dostlarıyla yaptığı sohbet konuşmalarında yönetime sitem ettiği, özellikle Başkan Ali Koç’a kırgınlığını dile getirdiği öğrenildi. Kurulan kadronun planlanan hedefler için yeterli olmadığını vurgulayan Yanal, Ali Koç’un yüzüne karşı da bu ifadeleri kullandığının altını çizdi.

''BANA VERİLEN SÖZLER TUTULMADI!''

Kendisine yöneltilen eleştirilerden ziyade takımın içine düştüğü duruma üzülen Ersun Yanal dertleştiği dostlarına, “Bana verilen sözler tutulmadı. Mesele sadece sol bek olarak yazılıp çizildi. Ama çok daha fazlası var. Ne kanatlar ne stoperler yeterli. Onca stoper alındı ama hiçbirisi bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak isimler olmadı” yorumunu yaptı.

''ELİMDEN GELENİ YAPTIM, YİNE YAPARIM''

Çok zor şartlarda göreve geldiğini söyleyen Ersun Hoca, sportif direktör Damien Comolli’yle yaşadığı sıkıntıları da diline dolarken “Ben Fenerbahçe için elimden geleni yaptım. Yine de yaparım. Ancak mevcut şartlarda başarı söz konusu dahi olamazdı. Işığı göremedim. Daha fazla kalamazdım” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Enes karayel10 Mart 2020 14:19

    Hep bahane öyle bir anlatıyor ki sanki elindeki oyuncular milyon euroluk değilde amatör ligden gelme oyuncular bence yeteneksiz bir isim kendisi futbolcularda gayet iyi tabii oynatabilene...

  • Turgay uludağ09 Mart 2020 19:42

    İyi hoca iyi oyuncu aramaz eldeki oyuncuları iy çalıştırarak iyi oyuncu yapar, kabiliyet yokki eğitsin, armut piş ağzıma düş derdinde yavv.......k

  • Fenerli09 Mart 2020 15:38

    Sayın ersun, Ali koç'unu al, öyle git

  • mehmet bahadır09 Mart 2020 13:55

    Sezon başındaş takımın başında değilmişim sen,niye transferlere okey verdin,daha 2 hafta önce şampiyonluk dan bahsediyorsun,madem kadro yetersizdi,görev almaz aydın,iyi bir hocayla biz gene iddialı olurduk ,yazık ettin bir yıla,hala utanmadan konuşmussun,ayıptır,ayıp.

  • Teknik09 Mart 2020 13:14

    Saçma sapan trasferler yapoiıkdı, eskşleri aratmayacak topculara büyğk paralar verildi, bari eskiler kalsaydı. İyi teknik direktör iyi Futbolcu nefşr bilşr ve ona göre trasfer yapar. Muriç, jailson, Gustavo dışındaki bütün yabancı futbolcular futbolcular altı, gereksiz. Gelecek yıl yerlilerden Altay, Erten, Serdar, Ozan, Tolga, Alper, Deniz, Mehmet, Ferdi dışındakilerin hepsi gönderilmeli. Tabi hepsi ilk 11 kapaditesinde olmassalarda, yerli secenekler arasınds en iyi yedek olurlar olurlar. Seneye futbolcu transfer edililşrken şu krşterlrr olmalı; genç , teknik kapasite yüksek, uzun boylu fizik gücü iyi futbolcular alınmalı.