E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan'dan flaş açıklama---

Ermenistan'dan flaş açıklama

Ermenistan'dan flaş açıklama
22 Nisan 2015 - 19:09 borsagundem.com

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, CNN Türk'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1915 Olayları'nın 100'üncü yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajı değerlendiren Sarkisyan, "Uluslararası kamuoyuna yönelik bir açıklamaydı. Umarım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Nisan'da daha güçlü bir açıklama yapar ve ilişkiler normalleşir" dedi.

Sarkisyan, "Protokolleri Türkler onaylasaydı, her şey farklı olurdu. Protokolleri meclisten çekmek, Türkiye'ye verilen siyasi bir mesajdı. Biz imzamızı çekmedik. Protokolleri Türkiye onaylarsa, biz de onaylarız" diye konuştu.

Ermenistan Cumhurbaşkanı, "Türkler de Ermeniler de bu bölgede. Komşu olmayı biz seçmedik" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan22 Nisan 2015 22:58

    esas soykırımı, ermeniler ve Avrupalılar yapmıştır

  • Mete22 Nisan 2015 20:42

    Sarkisyan efendi,Emperyalistlerin oyununa Ermeniler gelerek;Türkleri boğazladılar.Sen adamsan aynı oyuna gelme.Halkın açlıktan kırılıyor.Önce onlara bak...

  • suç ve adalet22 Nisan 2015 19:30

    yaşanan bir olay tüm topluma mal edilemeyeceği gibi suçluların korunmasıda yanlıştır,dün bir haer vardı üç kişi bir kadına nişanlısının gözü önünde tecavüz etmiş diye,bu suç tüm topluma mal edilemez ama üç tecavüzcü korunamazda yani demek istediğim 1915 yaşanmaış olaylarda türkiye suçlanamaz ama yaşanan olaylarda göz ardı edilemez

  • Vatansever22 Nisan 2015 19:16

    Katin Kapilari tamamen,Sen Yalvaricagina onkar yalvarsin