E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivErdoğan, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'yla görüştü---

Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'yla görüştü

Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'yla görüştü
13 Eylül 2019 - 11:02 borsagundem.com

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu temsilcilerini kabul etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu temsilcilerini kabul etti.

 Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen kabulde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu temsilcileriyle bir araya geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş13 Eylül 2019 12:05

    tiyatroya gitmeye gerek yok ,al gözüm seyreyle kadirrrrrrrrrrrrrr olum nerdesin sen laaaaaaaaaa bir görüş fısılda ne diyonnnnnnnnnn heeeeeeeeee de bagammmmmmmm

  • Alirıza ERDOĞAN13 Eylül 2019 11:46

    Bence elektrikli otomobil değil dronetaksi üretmeliyiz.

  • hahaha13 Eylül 2019 11:45

    2002 yılından beri 1 yol arta arta ileriliyor tarih. millet drone icat etti. uzaya 5 ci mekiği gönderdi biz hala konuşuyoruz. sonuç... çok verimli bir toplantı oldu kem kum...

  • HALİL TÜRK13 Eylül 2019 11:23

    İNAL KIRAÇ BATI DAN HER HERHALDE BASKI GELDİ Kİ KONSORSUYUMDAN ÇEKİLDİ.OTOMOBİL YAPMAK ESKİSİ GİBİ ARTIK ZOR OLMAYACAK ÇÜNKÜ ELEKTRİKLİ MOTORU HERKES YAPAR DİĞER AKSAMLARINIDA YAPARIZ.BİR TEK ÖNEMLİ ŞEY ELEKTRİK BATARYASI BUNU DA YAPACAĞIMIZI TAHMİN EDİYORUM.

  • YATIRIM HESABI13 Eylül 2019 11:20

    BENIDE CAGIRDILAR ISIM VAR DEDIM AMA GIDICEM BI ARA GORUSMEYE