E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Sağlık ekipmanları açısından bir sıkıntı yok---

Erdoğan: Sağlık ekipmanları açısından bir sıkıntı yok

Erdoğan: Sağlık ekipmanları açısından bir sıkıntı yok
22 Mart 2020 - 00:29 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korona virüs paylaşımı yaptı. Erdoğan vatandaşların evden çıkmaması için yaptığı uyarıyı tekrarladı, Türkiye'de sağlık ekipmanları açısından bir sıkıntı olmadığını dile getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından korona virüs salgınıyla ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan mesajında, yaşlıların sokağa çıkmaması gerektiğini söyledi. Erdoğan, vatandaşların tüm kurallara eksiksiz bir şekilde uyması gerektiğini ifade ederek, Türkiye'de sağlık ekipmanları açısından bir sıkıntı olmadığını dile getirdi.

Erdoğan Twitter hesabındaki paylaşımında "Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim." dedi.

Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.