E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Devletimizi bu melanetten kurtarana kadar bize durmak haramdır---

Erdoğan: Devletimizi bu melanetten kurtarana kadar bize durmak haramdır

Erdoğan: Devletimizi bu melanetten kurtarana kadar bize durmak haramdır
10 Nisan 2019 - 15:44 borsagundem.com

Ankara'da Özel Harekat Dairesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ'yle mücadele konusunda "Devletimizi bu melanetten kurtarana kadar bize durmak haramdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü ve Özel Harekat Daire Başkanlığı Yeni Binası açılış töreninde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Buradaki şu hizmet binaları 15 Temumuz gecesi FETÖ'cü alçaklar tarafından bombalanarak tahrip edilmiş bir kısmı yıkılmıştı.

Bizim 51 şehidimiz de burada. bizim yüzlerce, binlerce geçmişten bugüne şehitlerimiz var. Onlar bizimleler, bizi görüyorlar. Bu sebeple, her şehidimizin her gazimizin ayrı bir hikayesi vardır.

Diyarbakır surda karnından giren sırtından çıkan bir mermiyle gazi olan Halit Gürsel bunlardan birisidir. Halit, FETÖ'cülerin 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olmuştur. Manidar...

Polis teşkilatımız, özellikle de özel harekatçılarımız milletimizle omuz omuza FETÖ'cüler tarafından işgal edilen yerleri kısa sürede darbenin bastırılmasında çok önemli rol oynadılar.

Yine İstanbul'da ülkemizin dört bir yanında milletimizle birlikte darbecilere dünyayı dar eden tüm polislerimize teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz'da toplam 251 kardeşimizi şehit verdik, 2 bin 193 gazimiz var. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat temenni ediyorum.

Cezaevinde şu anda 30 bin 530 FETÖ'cü bulunuyor. Bunların 4 bin 546'sı da malesef emniyet teşkilatımızın içinden çıkan hainlerdir. FETÖ'nün başından beri en çok önem verdiği yerleirn emniyet, ordu, yargı ve milli eğitim olduğunu görüyoruz. bugüne kadar emniyet içinden ihraç edilenlerin sayısı 31 bini aşmıştır.

FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan hala tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyoruz. Bazıları gelip zaman zaman ağlıyorlar. Kusura bakmayın, bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor.

Şunu bir ilke olarak söylüyorum; Acırsak, acınacak hale geliriz. Aksi takdirde 251 şehidimize bunun hesabını nasıl veririz? Onun için gereğini yapmak durumundayız. Devletimizi bu melanetten kurtarana kadar bize durmak haramdır.

Milletimizi birbirine düşürmek isteyenler çıkarmadık fitne bırakmadılar. Sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridorlarıyla çukur kazanlara bunun mümkün olmadığını gösterdik. Tabii bu arada, ülkemizi farklı cephelerden de sıkıştırmaya çalışanlar olduğunu biliyoruz. Yeter ki biz, kendi içimizde kardeşliğimizi ve birliğiimizi korumayı bilelim.

Bugüne kadar tüm saldırıları bertaraf ederek mühimmiyetimizi koruduk. Emniyet teşkilatımız milletimizin huzuru ve güvenliği adına yapacağı çalışmalarla tüm kurumların önünde geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :