E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErdoğan: 16 sene futbol oynadım---

Erdoğan: 16 sene futbol oynadım

Erdoğan: 16 sene futbol oynadım
12 Ocak 2021 - 14:16 borsagundem.com

Amatör futbolcuların sorunlarını dinleyen ve onlarla ilgilenilmesi talimatını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin de 16 sene amatör futbol oynadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüsten dolayı oynanmayan amatör futbol liglerinde top koşturan oyuncuların sorunlarını dinledi.

Ankara'daki Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü Tesisi açılışı töreni öncesi kendisiyle konuşmak isteyen amatör sporcularla bir araya gelen Erdoğan, pandemiden dolayı maçların 10 aydır oynanmadığını belirterek, "Bunu inceleteyim, bakalım. Kendim 16 sene amatör futbol oynadım. Bir bakalım herhangi bir sıkıntı yoksa önünü açarız" ifadelerini kullandı.

Bu durumun sadece Ankara için mi geçerli olduğunu, diğer yerlerde olup olmadığını soran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir sporcu, "Biz Türkiye genelinden geldik. Ardahan'dan Edirne... Şu anda bütün futbolcu kardeşlerimiz, size sesimizi duyurmak için dualarla geldik, çok şükür sesimizi duyurduk" diye cevap verdi.

Erdoğan, daha sonra amatör futbolcularla ilgilenilmesi talimatını verdi.

"Geleneksel sporlarımızın canlanması bizi memnun ediyor"

Erdoğan'ın açılış konuşmasında satır başları şu şekilde: 

Cirit başta olmak üzere geleneksel sporlarımızın yeniden canlanması bizi memnun ediyor.

Biz köklerimize, tarihimize, kültürümüze sahip çıkarak maziden atiye bir köprü kurma gayreti içerisindeyiz. Ata sporlarımızı ihya etmek için çalışırken değerlerimizi yeni nesillere aktarmayı hedefliyoruz. Evlatlarımızı, biniciliğe, güreşe, okçuluğa yönlendirirken aslında onları tarihine sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yılların ihmalini giderecek, ata sporlarımızı tanıtacak, çocuklarımızın tarihlerine sahip çıkmasını sağlayacak her çabaya destek veriyoruz. Kendini bilen, tarihini bilen, medeniyetini bilen, inançlı, ahlaklı, erdemli gençler yetiştirmeden geleceğimize güvenle bakamayız.

Tüm vatandaşlarımızı özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi bu güzel tesisten faydalanmaya davet ediyorum.

Soylu duyurdu: Eren Operasyonları başladı!

Galatasaray'da Onyekuru çıkmazı

İşte Mandzukic'in alternatifi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.