E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Onyekuru çıkmazı---

Galatasaray'da Onyekuru çıkmazı

Galatasaray'da Onyekuru çıkmazı
12 Ocak 2021 - 13:05 borsagundem.com

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Onyekuru transferi için çalışmalarını sürdürürken, Nijeryalı futbolcunun kulübü Monaco'nun 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu.

Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündem eski futbolcusu Henry Onyekuru. Sarı-kırmızılılarda üçüncü kez forma giymek isteyen Onyekuru transferinde son dakika pürüzü yaşandı. Nejeryalı futbolcuyla her konuda anlaşan yönetim, Fransız kulübü Monaco'ya kiralık teklifini sunarken, Monaco yönetimi ise bu teklifi reddetti ve 23 yaşındaki forveti Galatasaray'a satın alması koşuluyla verebileceğini iletti. İki kulüp arasında transfer konusunda müzakereler sürerken, sarı-kırmızılılar satın alma şartını kabul edebileceklerini ancak fiyat konusunda çok yükseğe çıkamayacaklarını Fransızlara bildirdi.

YÖNETİMİ SIKINTIYA SOKTU

Onyekuru için 5 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli isteyen Monaco, yine Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokan bir hamlede bulundu. Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi, Monaco'nun istediği bonservis konusunda görüş alışverişi yapıp son planlarını devreye sokacak.

İşte Mandzukic'in alternatifi

 

Güçlü toparlanma yatırımcılara yaramayacak

 

WhatsApp hakkında inceleme kararı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)