E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErbaş: Yatsı ezanı sonrası camilerimizden dua sesleri yükselecek---

Erbaş: Yatsı ezanı sonrası camilerimizden dua sesleri yükselecek

Erbaş: Yatsı ezanı sonrası camilerimizden dua sesleri yükselecek
23 Mart 2020 - 01:39 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, yeni tip korona virüs salgınının bir an önce son bulması için yatsı ezanı sonrası tüm camilerden dua edileceğini belirtti


Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Korona virüs (Covid-19) salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir. Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEREF SINIRSIZ23 Mart 2020 11:28

    ALLAH bu yönetimi kıyamete kadar başımızdan eksik etmesin.

  • Kuru dua...23 Mart 2020 10:24

    Her yere cami her yere AVM her yere imam hatip her yere HES her yere residence her yere kanal İstanbul AMA sağlığa eğitime işçiye bilime hiç bir şey yok.camilerden kuru dua var..Amin

  • REMİZ RAHATKOLLU23 Mart 2020 11:27

    sana batıyor ve rahatsız oluyor isen kulaklarını kapatırsın.anlaşılan senin ALLAH a ilişkilerin iyi değil veya bizim inancımıza sahip olmayan farklı mezheplerden veya ateissin.biz senin inancınızla ilgileniyormuyuz.sende bizim inanlarımıza saygılı ol.zaten senin gibi yezitler yüzünden başımıza bu felaketler geliyor.ALLAH  her dua yı kabul eder veya etmez takdir onundur.

  • vatandaş23 Mart 2020 10:19

    Allah rızası için  DİYANET gibi önemli ve kutsal kurum başında bulunan buı değiştirin. İnsanı dinden soğuttu. Dinimizi bilimden uzaklaştırdılar ve hurafeleştirdiler. Sonuçları çok ağır oluyor gerçek bir din ve bilim adamını atayın hiç değilse burada yandaşlık yapmayın. Bu adam hiç mi hiç yakışmıyor.

  • Erol g.23 Mart 2020 09:38

    ÇİN'İN İLK KORONA VİRÜSÜNÜN TESPİT EDİLDİĞİ BÖLGELERE GİDEN VEYA VİRÜSÜN EN ÇOK YAYILDIĞI ÜLKELERE/YURTDIŞINA GÖREVLİ OLARAK VEYA TURİZM AMAÇLI GİDEN DIYANET MENSUPLARINA VE AİLELERİNE VEYA BU ÜLKELERE GİDEN VATANDAŞLARIMIZA ÖNCELİKLİ/DERHAL KORONA TESTI YAPILMALIDIR

  • Türkoğlutürk 23 Mart 2020 08:51

    Keşke sahip olduğunuz o muhteşem gelir ile yaşlıların evlerine ekmek götürseniz. Ama yok biz camiye gelince para istersiniz iş başa düşünce dua. Çünki bedava. Bak kardeşim inanan duasını eder.

  • bu dünyadan biri23 Mart 2020 08:14

    duanın işe yaramadığını biliyoruz. artık bilim ve akıl çağındayız.