E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEn iyi yatırım, beklemek olabilir---

En iyi yatırım, beklemek olabilir

En iyi yatırım, beklemek olabilir
06 Mayıs 2021 - 17:24 borsagundem.com

Reddit kullanıcısı, erken yaptığı Dogecoin satışları ile kaçırdığı devasa kârın hikayesini anlattı.

Piyasalarda çok klişe bir yakınma cümlesi mevcut: "Ne zaman satın alsam fiyat düşüyor, ne zaman satsam yükseliyor." Bu söylemin yaygınlığı, herhangi bir alım satım sitesinde beş dakika kadar vakit geçirenlerin de görebileceği gibi bir miktar gerçeklik barındırdığına işaret ediyor.

Değer kaybeden bir kripto parayı çok uzun süre elinde bulunduranlar hayal dünyasında yaşamak ile itham edilirken, erken satış yapanlar da zayıf olmak ile suçlanıyor. Tüm bunların arasında ise gerçekten kâr eden yüzde 1-3'lük kesim bulunuyor.

Sosyal medya platformu Reddit üzerinde bir yatırımcı, erken satış yapmaya dair itiraf niteliğinde bir paylaşımda bulundu. "Wheelzoffortune" adlı kullanıcı, kripto para yatırımlarından hayatlarını değiştirecek bir kârı erken satış yaparak nasıl kaçırdığının hikayesini anlattı.

Reddit kullanıcısı, önceden sahip olduğu on binlerce Dogecoin'i (DOGE), kripto para hala bir centin altında işlem görürken sattığını açıkladı. Kullanıcı, kripto paranın herhangi bir değer kazanmayacağını düşündüğünü belirtti, ki Elon Musk tarafından açıkça desteklenmeseydi durum gerçekten de böyle olabilirdi.

Sekiz yıllık varlığının çoğunu bir centin altında geçiren Dogecoin, bu yıl başından beri yüzde 14 binin üzerinde değer kazanarak, kripto sektörünün şimdiye kadarki en iyi performansını gösteren varlığı oldu.

Reddit kullanıcısı, aynı zamanda Ethereum Classic (ETC) yatırımını da kripto para 4-5 dolar aralığında işlem gördüğü sırada sattığını açıkladı. ETC, geçtiğimiz yedi günde yüzde 200'ün üzerinde değer kazanarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 107 dolara ulaştı.

Gönderiye verilen yanıtlardan en çok beğeniyi alan yorum ise şu oldu: “Yapılacak en iyi şeyin çoğunlukla hiçbir şey yapmamak olması çok komik.

Dogecoindeki realizasyon, altcoinleri coşturdu

Dogecoin’i yükselten 4 sebep

Bitcoin mi, Ether mi? Hangisine yatırım yapmalı?

Bitcoin madencileri, Çin'den ayrılıyor

Bitcoin, 57 bin dolar bandında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yususuf06 Mayıs 2021 18:48

    Dogecoin alın bekleyin

  • Akbank Hissesinde Dolandirilan06 Mayıs 2021 18:36

    Biz yillardir akbank garan gibi hisselerde dolar bazli %800 zarardayiz. Sene 2005 Akbank 5 Garan 7 lira sene 2021 Akbank 5 Garan 7 lira. Zarar % 800 net. Gecen sene 6 Mayista 1 dolarlik Dogecoin alsan bugun 6 mayis 248 dolardi. 10bin dolarlik alsan 2 milyon 480 bin dolarin vardi.Neymis coinler balonmus.Koin balonsa akbank garan ykb nedir?

  • Tekno papaz06 Mayıs 2021 23:16

    Yani balon olsa ne olur kazancı alıp yiyebiliyorsan kimde patlarsa onun sorunu olacak.