E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu'nun yıkıldığı an---

Emre Belözoğlu'nun yıkıldığı an

Emre Belözoğlu'nun yıkıldığı an
16 Mayıs 2021 - 00:00 borsagundem.com

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Kayserispor'la oynadıkları maçın ilk yarısının son dakikalarında hayal kırıklığı yaşadı. Rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın maçlarının skorlarını öğrenen Belözoğlu'nun üzüntüsü kameralara yansıdı.

Süper Lig'in son haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, mücadelenin ilk yarısını 1-0 yenik tamamlarken Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun ilk yarının sonundaki görüntüsü dikkat çekti.

Sarı-lacivertlilerin rakiplerinden Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 yenik durumda olması ve Beşiktaş'ın Göztepe ile deplasmanda ilk yarıyı 1-1 berabere tamamlaması sonrası Belözoğlu büyük üzüntü yaşadı. Son haftaya şampiyonluk iddiasını koruyarak giren Fenerbahçe, rakiplerinin aldığı sonuçlar sonrası büyük hayal kırıklığı yaşarken, Emre Belözoğlu'nun üzgün hali kameralara yansıdı.

Kayserispor'a karşı ilk yarıda etkisiz bir performans sergileyen sarı-lacivertlilerin bu durumu istatistiklere de yansıdı. Fenerbahçe, bu sezon ilk yarısında en az şut çektiği maçı Kayserispor'a karşı oynarken, çektiği bir şutta da isabet sağlayamadı.

Sergen Yalçın'ın teknik direktör olarak ilk şampiyonluk sevinci

Fenerbahçe Süper Lig 3'üncüsü

Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş

Galatasaray, Malatyaspor'u 3-1 yendi, ikincilikle yetindi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hade be16 Mayıs 2021 21:09

    Bu yerden bitme morinyo filan zannetmeye başladı kendini

  • Ali16 Mayıs 2021 17:33

    Takımdaki yandaş ihtiyar futbolcularla Erol un altını oydun başa geldin. o alt oymalar sürecinde kaybedilen puanlar şampiyonluğu yok etti. Sen başka bişeysin Emre sabah 4 de çocuk ezersin alkışlanırsın vay be namaza gidiyormuş helal olsun derler senle başa çıkılmaz.

  • Ali16 Mayıs 2021 17:30

    Emre sen gitmeden kara bulutlar dağılmaz geldiğin günden beri gudubetlik bu takımın başında.

  • Gökhan16 Mayıs 2021 15:30

    Defol Emre...

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ16 Mayıs 2021 11:56

    Haydi be ordan....futbolculuk  ayrı bir şey.... Teknik direktörlük ayrı bir şey....futboldan anlamadığın neden kabullenmiyorsun...takıma doldurdun nerede yaşlı, emekliği gelmiş, uyumsuz,birbirlerini kabullenmeyen Türk ve yabancı futbolcuları sonra artistik yapılorsun.bu takımın % 75 ile başta emre ve volkan el çektirilmez ise 10 senede geçse şampiyon olamayız.

  • HÜLYA KOBALT16 Mayıs 2021 10:52

    Bizler aylar önce zaten yıkılmış idik.gittin emre abgeyin ben diyerek yaşlı, emekliği gelmiş, doldurboşaltcı, modern futbol ile alakası olmayan.bir biri ile kopuk pres yapmayan nerede işe yaramayan ve fb kulubüne yaramayan Türk ve yabancı oyuncu var ise bilinçsizce tranfer hem takımı şampiyonluktan ettin hemde maddi acıdan kulubü çökerttin.ayrıca erol bulut unda başını yaktır.Türk futbolucuların % 80 yabancılarında % 75 değişmeden bu takımdan bir şey olmaz.

  • Vatandaş16 Mayıs 2021 07:18

    Ne yani şampiyonmu yapacağını zannettin...Hadi ordan be...Üzülmüşmüş...Başka üzülmen gereken şeyler var..!

  • Yorum16 Mayıs 2021 02:17

    Ne yıkılması şakamı bu geçen hafta bu takımın üçüncü olduğunu anladı o 20 sene futbol oynamış adamın aklıyla dalga geçmişsiniz

  • RİZEli EGEEN bjk16 Mayıs 2021 02:05

    yer mantarı , 3 maymunu oynuyor...halaaaa matematiksel olarak şampiyonlukmu mu bekl,iyor , A.N.GUT....BU camiada bunu yiyecek öyle mi , hadilen oradan  şar..a.tan, ekürin a.yı  da yok oldu puhahahahahahaha.....

  • Alim16 Mayıs 2021 00:15

    Bu kimki koca fenerbahçenin teknık sorumlusu oluyor anlamıyorum iyi OLDU çok sevindim ne zaman bu şuursuz gider biz yıne takımımıza döneriz