E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de şampiyon Beşiktaş---

Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş

Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş
15 Mayıs 2021 - 17:23 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamladı. Siyah-beyazlılar, Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek averaj farkıyla 16. şampiyonluğuna ulaştı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Vida ve 69. dakikada Ghezzal penaltıdan kaydetti.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş! Nefes kesen lig yarışında mutlu sona siyah-beyazlılar ulaştı.

Beşiktaş, ligin son haftasında Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek averaj farkıyla 16. şampiyonluğuna ulaştı.

Bu sonucun ardından Galatasaray sezonu ikinci, Fenerbahçe üçüncü sırada tamamladı.

PENALTIYLA TEKRAR ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin 10. dakikasında Vida ile öne geçen Beşiktaş, 24. dakikada Alpaslan'ın golüyle devreye 1-1'lik skorla girildi.

Dakikalar 69'u gösterdiğinde sahneye Ghezzal çıktı ve şampiyonluğu getiren golü kaydetti.

Beşiktaş, sezonu 84 puan  ve +45 averajla tamamladı. Rakibi Galatasaray kazanmasına karşın averaj farkıyla ikinci sırada kaldı.

SÜPER LİG'DE ZİRVE YARIŞININ SON PUAN DURUMU

1) Beşiktaş - 84 puan (+45)

2) Galatasaray - 84 puan  (+43)

3) Fenerbahçe - 82 puan (+31)

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Fırat Aydınus'un düdüğü ile birlikte karşılaşma Göztepeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

3. dakika Karşılaşmanın ilk şutu Beşiktaş'tan geliyor. Gökhan Töre'nin pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Rachid Ghezzal'ın şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

8. dakika Ghezzal ile girdiği verkaç sonrasında sağ kanattan bindirme yapan Valentin Rosier'in ortasında Göztepe savunması araya giriyor ve topu taca gönderiyor.

10. dakika GOOOLL!!! Beşiktaş, Domagoj Vida'nın golüyle 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Rachid Ghezzal geçti. Rachid Ghezzal'ın arka direğe ortasında topa iyi yükselen Welinton Silva topu altı pas içine doğru çeviriyor ve müsait pozisyondaki Domagoj Vida kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı filelere gönderiyor.

14. dakika Berkan Emir'in sol kanattan ortaladığı topa yükselen Cherif Ndiaye'nin kafa vuruşunda top kale üst direğinden geri dönüyor.

16. dakika Kazanılan köşe vuruşunda, Berkan'ın ortasına altı pas içinde iyi yükselen Atınç Nukan'ın kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

21. dakika Cherif Ndiaye'nin kaleyi cepheden gören bir noktada, ceza sahası dışından çektiği şutta top Vida'dan geri dönüyor.

24. dakika GOOOLL!! Göztepe, Alpaslan Öztürk'ün golüyle skoru dengeye getiriyor ve maç 1-1 oluyor. Kazanılan serbest vuruşta Berkan'ın ortasında arka direkte Cherif Ndiaye'nin kafa vuruşda top kale yan direğinden döndükten sonra altı pas içinde Alpaslan Öztürk'ün önüne düşüyor ve Alpaslan topu ağlara gönderiyor.

30. dakika Kazanılan serbest vuruşta topun başına Berkan Emir geçiyor. Berkan'ın şutunda Ersin kale direği dibine doğru iyi uzanıyor ve topu kornere çeliyor.

36. dakika Kazanılan köşe vuruşunda, Berkan'ın ortasına ön direkte yükselen Alpaslan Öztürk'ün kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

38. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Rachid Ghezzal'ın ortasını Göztepe savunması tehlikeli bölge dışına uzaklaştırıyor.

40. dakika Gökhan Töre'nin sağ kanattan ortaladığı topta Rachid Ghezzal penaltı noktası civarında kafa vuruşunu yapıyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.

42. dakika Karşılaşmanın ilk sarı kartı Halil Akbunar için çıkıyor. Fabrice N'Sakala sol kanatta Halil'den sıyrılmak isterken, Halil'in yaptığı müdahale sonrasında hakem faul düdüğünü çalıyor ve sarı kartını Halil Akbunar'a gösteriyor.

45. dakika Gökhan Töre'nin ara pası ile topla buluşan Cyle Larin'in topla ilerledikten sonra ceza sahası içerisinde şutunu çekiyor ama top kaleci İrfan'dan döndükten sonra Larin'e çarpıp auta çıkıyor.

45+4. dakika Hakem Fırat Aydınus karışılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor. Takımlar devre arasında soyunma odalarına 1-1 eşitlikle gidiyorlar.

46. dakika Fırat Aydınus'un düdüğü ile birlikte karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.

48. dakika Gökhan Töre'nin sol kanattan ortaladığı topta Atınç, Larin'den önce araya giriyor ve mutlak bir tehlikeyi önlemiş oluyor.

50. dakika Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta, Rachid Ghezzal ortasını arka direğe yapıyor. Arka direkte iyi yükselen Vida top altı pas içindeki Larin'e doğru çeviriyor ama Larin topa dokunamıyor ve top auta çıkıyor.

55. dakika Cyle Larin'in ceza sahası yayı içerisinden çektiği şutta top Atınç Nukan'dan geri dönüyor.

61. dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda, Rachid Ghezzal'ın ortasına yükselen Welinton'un kafa vuruşunda top kalenin yanından auta çıkıyor.

63. dakika Sol kanatta tekrar kazanılan köşe vuruşunda Rachid Ghezzal'ın ön direğe ortasında Göztepe savunması topu ceza sahası dışına uzaklaştırıyor.

69. dakika Beşiktaş, Cyle Larin'in yerde kalması sonucunda penaltı vuruşu kazanıyor. Kaptırılan top sonrasında Cyle Larin top ile ceza sahasına giriyor ve Alpaslan Öztürk'ün müdahalesi ile yerde kalıyor ve Fırat Aydınus penaltı noktasını gösteriyor.

69. dakika GOOOLL!! Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın penaltı golüyle 2-1 öne geçiyor. Penaltı noktasının başına geçen Rachid Ghezzal top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını öne geçiren golü atıyor.

72. dakika Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği, Necip Uysal oyuna giren isim olurken Georges-Kevin N'Koudou saha kenarına gelen futbolcu oluyor.

73. dakika Göztepe'de oyuncu değişikliği, Brown Ideye oyuna giren isim olurken Soner Aydoğdu saha kenarına gelen futbolcu oluyor.

74. dakika Gökhan Töre'nin sol kanattan ortaladığı topta müsait pozisyonda Josef De Souza kafa vuruşu yapıyor ama top kaleci İrfan Can'da kalıyor.

77. dakika Gökhan Töre'nin ceza sahası yayının hemen gerisinden çektiği şutta top kalenin üstünden auta çıkıyor.

80. dakika Atiba Hutchinson'ın ceza sahası içerisine girer girmez çektiği şutta top kalenin yanından auta çıkıyor.

83. dakika Göztepe'de oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Beykan Şimşek ve Dzenan Burekovic oyuna giren isimler olurken; Anderson Esiti ve Berkan Emir saha kenarına gelen oyuncular oluyorlar.

85. dakika Orta sahada kapılan top sonrasında, ceza sahasına doğru ilerleyen Rachid Ghezzal'ın şutunda top savunmadan geri dönüyor.

86. dakika Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği, Rıdvan Yılmaz oyuna girerken sakatlanan Fabrice N'Sakala saha kenarına gelen futbolcu oluyor.

90. dakika Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ekleniyor.

90+1. dakika Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği, Dorukhan Toköz oyuna giren isim olurken Gökhan Töre saha kenarına gelen futbolcu oluyor.

90+5. dakika Hakem Fırat Aydınus karşılaşmayı bitiren son düdüğü çalıyor. Beşiktaş İzmir'de 2-1'lik skorla sahadan galip ayrılıyor ve 2020/2021 sezonu şampiyonu oluyor.

İŞTE İLK 11'LER

Göztepe

Arda, Gassama, Alpaslan, Kubilay, Burekovic, Esiti, Halil, Soner, Yalçın, Beykan, Ideye

Beşiktaş
Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Dorukhan, N’Koudou, Larin

2 milyon Dolar prim!
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde şampiyonluk için arasında sadece 90 dakika bulunan Siyah-Beyazlılar’da yönetimden beklenen atak geldi. Ligin düğümünün çözüleceği 42. haftada bugün Göztepe’yle Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde takım ve teknik heyetle toplantı üzerine toplantı yapan Beşiktaşlı idareciler, ekibi kritik maça motive etmek için kesenin ağzını açtı. Yönetimin, Göztepe karşısından alınacak sonuçla şampiyonluğa ulaşılması halinde takıma 2 milyon Dolar (17 milyon TL) dağıtma sözü verdiği kaydedildi. Şampiyonluk halinde futbolcuların kişi başına 500 bin TL civarında bir para elde etmesi bekleniyor.

Beşiktaş şampiyonlukla taçlandırmak istiyor
Süper Lig’de sezonun kapanış mücadelesinde bu akşam Göztepe’ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar, dönem boyunca başarıyla götürdüğü liderliği, Sarı-Kırmızılılar karşısında alacağı sonuçla şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. 42. hafta karşılaşması öncesi 81 puanla zirvede bulunan Kara Kartal, artı iki averajını en iyi şekilde kullanıp İzmir’de rakibini devirerek kupaya uzanmayı hedefliyor. Oyuncularını sezonun final maçına oldukça iyi şekilde hazırlayan teknik direktör Sergen Yalçın, mutlak zafer elde edip yarışta kendileriyle aynı puanda bulunan Galatasaray’ın önünde ligi zirvede tamamlayıp kulübüne 16. lig şampiyonluğunu getirmeyi amaçlıyor.

Ljajic’in yerine Dorukhan
Siyah-Beyazlılar’da bu akşamki Göztepe mücadelesinin 11’inde kadroda değişiklikler yaşanacak. Omzundan sakatlığı bulunan Adem Ljajic’in yerine orta alanda Dorukhan Toköz’ün görev yapması bekleniyor. Cezasını tamamlayan Atiba Hutchinson da Necip Uysal’dan koltuğu devralacak. Kadro; Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Dorukhan, N’Koudou ve Larin’den oluşacak. Kartal kupaya ulaşırsa bu kadro, şampiyonluk yaşayan ekip olarak Süper Lig tarihine geçecek.

Beşiktaş ile Göztepe 54. randevuda
Süper Lig’in 42. ve son haftasında rakip olacak Beşiktaş ile Göztepe, bu kulvarda 54. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 53 maçtan 27’sini Beşiktaş, 10’unu Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş’ın, Göztepe’ye 86-49 üstünlüğü bulunuyor. Bu sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan maçta Beşiktaş, Göztepe’yi 2-1 mağlup etti.

İzmir’deki son 2 maçı Göztepe kazandı
İki takım arasında İzmir’de oynanan son 2 maçta Göztepe, rakibine üstünlük kurdu. Geçen sezon rakibini 2-1 mağlup eden Göztepe, 2018-2019’da evinde oynanan maçı da 2-0 kazandı. Bu arada İki ekip, yarın yapacakları maçla İzmir’deki lig maçlarında 27. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Beşiktaş’ın galibiyetlerde 10-7 üstünlüğü bulunuyor. İzmir’de 9 maç da berabere sonuçlanırken, Beşiktaş 34, Göztepe ise 26 gol attı.

Göztepe, İzmir’de 1973-1974 sezonunda 2-0 yendiği rakibiyle daha sonra evinde yaptığı 10 maçı da kazanamadı. Bu süre içindeki müsabakalardan 6’sını kaybeden sarı-kırmızılı ekip, 4’ünde berabere kaldı, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

19 yıl önce 6-0 bitti
İki takım arasında geride kalan maçlarda en farklı skora Beşiktaş imza attı. 2001-2002 sezonunda İzmir’de yapılan maçtan Beşiktaş 6-0 galip ayrıldı. Göztepe ise toplam 10 kez yendiği rakibi karşısında 1968-1969 sezonunda evinde 3-0 galip geldi.

Öte yandan, 2002-2003 sezonunda İstanbul’da Beşiktaş’ın 7-3 kazandığı maç, filelere giden toplam 10 golle ligdeki 53 randevu içinde en yüksek skorlu müsabaka olarak kayıtlara geçti.

Oğuzhan ve Gökhan Töre'den iyi haber
Siyah-Beyazlılar'da, Göztepe karşılaşması öncesinde Adem Ljajic'in omzunun çıkması teknik heyeti üzerken, Oğuzhan Özyakup ile Gökhan Töre'den ise iyi haber geldi. Oğuzhan Özyakup, dünkü idmanda en hırslı isimlerden bir tanesi oldu. 28 yaşındaki futbolcu, bu doğrultuda Göztepe karşısında da sahne almayı çok istiyor. Maç eksiği bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu için de son kararı Sergen Yalçın'ın maç gününde vereceği belirtildi. Bu sezon 25 maça çıkan Oğuzhan, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Töre'de sıkıntı yok
Sakatlığı bulunan Gökhan Töre'nin, kendisini idmanlarda deneyeceği belirtilmişti. 29 yaşındaki yıldız, dün gerçekleştirilen idmanda yer aldı. Tecrübeli kanat oyuncusunun, takımla birlikte çalıştığı ve durumunun bir hayli iyi olduğu öğrenildi. Gökhan Töre, şans verilmesi halinde Göztepe karşısında Siyah-Beyazlı formaya kavuşacak.

Tüm gözler Cyle Larin'e çevrildi
Galatasaray ve Karagümrük yenilgileri sonrasında şampiyonluğu son haftaya bırakan Kara Kartal, artık yolun sonuna geldi. Siyah-Beyazlılar, Göztepe karşısında zafere uzanır ve genel averajda Galatasaray'dan üstün olursa şampiyon olacak. Beşiktaş'ta da Göztepe maçı öncesinde tüm gözler Cyle Larin'e çevrildi. Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un yokluğunda takımın tek gol silahı Kanadalı olacak. Hâl böyle olunca da teknik direktör Sergen Yalçın ve teknik ekip, 26 yaşındaki futbolcu ile özel olarak ilgileniyor. Larin de kendisinden beklenenler doğrultusunda ekstra idmanlar yapıyor. Yıldız oyuncunun, idmanlardaki performansı ile fark yarattığı belirtildi.

Takımın beyni Ghezzal olacak
Yaşanan puan kayıpları sonrasında şampiyonluğu son maça taşıyan Beşiktaş'ta, Göztepe mücadelesinde takımın beyni Rachid Ghezzal olacak. Teknik direktör Sergen Yalçın, Cezayirli kanat oyuncusundan hem savunmada hem de hücumda takım arkadaşlarına liderlik etmesini istedi. 29 yaşındaki oyuncuya, bu anlamda saha içerisinde serbestlik tanınacağı belirtildi.

En büyük kozlardan biri Rosier

Siyah-Beyazlılar'ın savunmadaki en çalışkan isimlerinden biri olan Valentin Rosier, yine idmanlarda göz doldurdu. 24 yaşındaki sağ bek, bu anlamda Göztepe karşısında da takımının en büyük kozlarından biri olacak. Teknik heyet, Fransız futbolcuya, mücadelenin önemini bir kez daha hatırlatıp hem savunmada hem de hücumda ekstra performans sergilemesini istedi. Rosier, bu sezon 32 lig maçında 1 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.

Şampiyonluk ihtimalleri
Süper Lig’de averajla lider durumda bulunan Beşiktaş, Göztepe maçından puan alması ve Galatasaray’ın da Helenex Yeni Malatyaspor’a puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Beşiktaş’ın Göztepe’yi tek farkla yenmesi ve Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor’u 4’den az farkla mağlup etmesi durumunda da şampiyonluk sevincini, genel averajda rakibine üstün olan siyah-beyazlılar yaşayacak.

Beşiktaş ile Galatasaray’ın yenilmesi ve Fenerbahçe’nin de puan kaybetmesi halinde yine gülen taraf siyah-beyazlılar olacak.

Ligde averajla ikinci sırada yer alan Galatasaray, Yeni Malatyaspor’u yenmesi ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Galatasaray’ın berabere kalması ve Beşiktaş’ın maçını yitirmesi halinde yine sarı-kırmızılılar kupayı müzesine götürecek.

Galatasaray’ın maçını en az 4 farkla kazanması ve Beşiktaş’ın 1 farkla rakibine üstünlük kurması halinde de sarı-kırmızılılar kupaya uzanacak.

Fenerbahçe için ise tek şampiyonluk ihtimali bulunuyor. Olası puan eşitliklerinde averajla rakiplerinin gerisinde kalacak sarı-lacivertli takım maçını kazanıp, Beşiktaş ve Galatasaray’ın yenilmesi halinde kupayı kaldıracak.

Şampiyon, 11 kez son haftada belli oldu
Süper Lig’de 3 puanlı sistemin uygulandığı 1987-1988 sezonundan bu yana şampiyon 12. kez son hafta belli olacak. Daha önce şampiyonluk heyecanının son haftaya taşındığı 11 sezondan 2’sinde zirve son haftada el değiştirdi. Üç puanlı sistemin uygulandığı sezonlarda 2005-2006 ve 2009-2010’da son haftaya lider giren Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti. 2005-2006’da Galatasaray’a geçilen sarı-lacivertli ekip, 2009-2010’da ise şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırdı.

2005-2006’da Fenerbahçe ile Galatasaray son haftaya 80’er puanla girdi. Fenerbahçe’nin Denizlispor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı son haftada Galatasaray, Kayserispor’u 3-0 yenip şampiyonluğa ulaştı.

2009-2010’da ise son haftaya 72 puanla 2. sırada giren Bursaspor, son haftada Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. 34. haftaya 73 puanla lider durumda giren Fenerbahçe ise Trabzonspor’la 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırdı.

Ligde son olarak 2017-2018 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girmiş, Galatasaray sezonun sonunda ipi göğüsleyen takım olmuştu.

4 büyüklerin pandemi zararı 850 milyon

Şampiyonluk ihtimalleri

PFDK'dan Beşiktaş'a ceza yağdı

Beşiktaş çifte kupa için İzmir'e uçuyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 81,70
En Yüksek: 84,20
En Düşük: 80,60
Değişim 0,25 %
FK: 0,00
PD / DD: -4,95
İşlem Hacmi 366.223.206
Toplam Adet: 4.448.512
Ağırlıklı Ort.: 82,33
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • spkzede16 Mayıs 2021 14:13

    yıllarca cincon haksız yere şampuan oluyordu ,bu yılda sekiztaş...adalet nerde

  • Çatla16 Mayıs 2021 15:16

    Kim olsun büyükşehir belediyemi 😂😂😂😂

  • SsS16 Mayıs 2021 14:11

    Her zamanki gibifenerin puanlarını çaldınız.sizi gidi imansızlar

  • Arif gsli16 Mayıs 2021 13:29

    Sergen i ve takımını tebrik ediyorum. Ama bu 3 büyükler avrupada bi halt edemez. Karşılarına takım oyunu oynayan sivas alanya g.antep gibi takımlar çıktımı ecel teri döküyolar. Türk futbolu bitik, sezon boyu takım oyunu oynayan hak edendir

  • Vatandaş16 Mayıs 2021 12:13

    ŞAMPİYON OLSANIZ NE OLACAK,OLMASANIZ NE OLACAK...öNEMLİ OLAN YURTDIŞI...ÇIKAR ÇIKMAZ,5-6 YİYİP DÖNÜYORSUNUZ...BANANE SİZİN ŞAMPİYONLUĞUNUZDAN...

  • İkile16 Mayıs 2021 14:34

    Çalma vatandaş bak bakalım tarihe şampiyonlar liginde kim katkı sağlamış ülkeye puan olarak işlembenden atma ordan sananeyse ne işin var burda dümbük

  • Arif gsli16 Mayıs 2021 13:26

    Terim diyoki " bu futbolla ocak ayını avrupa da göremeyiz".

  • Pala16 Mayıs 2021 13:26

    Son 15 yılda Beşiktaş gs den daha fazla galibiyet aldı

  • Derviş16 Mayıs 2021 01:35

    Bunlar Fasafiso işler, ,, Avara kasnak..... Ülkeye ne hayrı var? Yok bir hayrı, Zararı oluyor

  • Can16 Mayıs 2021 01:23

    Pencereden bi baktım,Sokaklar insan kaynıyordu ve birinde maske yoktu!! Bu nasıl tam kapanma!! Şimdi yarın bir de tatilden dönecek olanlar var! Yazıktır günahtır ‘Kul Hakkı ‘ yiyorsunuz haberiniz yok! Normal bir süreçte değiliz hastalık var insanlar hastanede can çekişirken caddelerde korna sesleri davul sesleri insan çığlıkları vardı! Hiç mi düşünmüyorsunuz, belki evinde hasta olan var o yoğun baş ağrısı çeken insanlar var belki, bu nasıl bir bencillik, Beşiktaşlıyım fakat şampiyon olması böyle bir zamanda beni ilgilendirmiyor parayı ben kazanmıyorum cebime şampiyonluk harçlığı girmeyecek, ben böyle kapanmanın da yasağında ..

  • AH DOSTUM16 Mayıs 2021 02:58

    kımse esnafa  pandemı var kısıtlamara gıdecez demesın.yazık gunah esnaf dukkanınıkapatıp eve kapanıyor neden pandemı var ama sokalar ınsan kaynıyor.nerde polıs gorevlıler hıkaye hersey..esnalar yarın sokağa dokulse aynımusama gosterılecekmı..yazılar olsun ..

  • Deniz 16 Mayıs 2021 00:16

    KARA KARTAL BEŞIKTAŞ SEN ÇOK YAŞA EMI

  • Arif gsli15 Mayıs 2021 23:57

    Tebrikler bjk. Avrupadan 5 6 yiyip yiyip gelecekseniz bu ülkeye geri dönmeyin. Gs ve diğerlerinede sözüm

  • Cahil akpli16 Mayıs 2021 13:27

    Sen hiç Avrupalı yendin mi? Hangi isi bir abliden iyi yapıyorsun da başkasını eleştiriyorsun

  • AH DOSTUM15 Mayıs 2021 23:54

    pandemı kıme var esnafa baskasına yok.yazıklar olsun 19 gunluk emek bosa gıttı mi ?gsaray turubun aysagını deldı beskıtaslar sokakta fılıstın destek protestosu sokakta .esnaf sokaga cıkmıyır dukkanına gıdemıyor neden ? pandemı varmış?gokduk mıllet sokata carsı sokakta,

  • pandemı bitti15 Mayıs 2021 23:30

    yazıklar olsun hanı pandemı? nerde polıs  nerde federasyon saglıkcılar nerde? gıttı 19 gunuk kapanma yazıklar olsun.mıllet evden cıkamayacak dukkan acamayaxcak sen top ıcın sokalardasın.kımse pandemı var demesın bundan sonra kusura bakmasın dukkanıda acar esenaf  cafesıbınıde bakkalınıda acar skağada cıkar kımsede karısamaz bu gece oldugu gıbı.dun fılıstıne destek mıtıglerınde oldugu gibi .lafa geldi mi sağlık için kapanıyoruz sözde?