E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu, Avrupa'ya açılıyor---

Emre Belözoğlu, Avrupa'ya açılıyor

Emre Belözoğlu, Avrupa'ya açılıyor
17 Ağustos 2021 - 09:58 borsagundem.com

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi yapan ancak yeni sezon öncesi Sarı-Lacivertlilerden ayrılan Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oluyor.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini yapan, sezonun son haftalarında da teknik direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oluyor.

AVRUPA'YA AÇILIYOR

Futbolu bıraktığı Fenerbahçe'de geçen sezona sportif direktör olarak başlayan, son 10 haftayı ise teknik direktör olarak tamamlayan Emre Belözoğlu, kariyeri için Avrupa'ya açılıyor.

MİLLİ TAKIM OLMADI

Şenol Güneş'in, A Milli Takım teknik kadrosuna katılmasını istediği Belözoğlu, görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca rotasını İtalya'ya kırdı.

LAZIO'DA İDMANLARA ÇIKACAK

40 yaşındaki futbol insanı, eylül ayında 2 veya 3 haftalık bir sürede İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri'nin yönettiği Lazio'nun antrenmanlarına çıkacak.

SARRI'NİN İDMAN TEKNİKLERİNİ İZLEYECEK

Emre Belözoğlu böylece önce uzaktan gözlemleyip örnek aldığı Sarri'nin antrenman tekniklerini, taktik çalışmalarını yakından izleyip kendini geliştirecek.

Emre Belözoğlu, benzer çalışmaları Avrupa'nın başka takımlarının idmanlarına katılarak da sürdürecek.

(Sabah)

Süper Lig'de yeni sezon başlıyor

 

4 büyükler yeni sezona hazır mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci17 Ağustos 2021 12:02

    adamın milyonları var, milli takımda avrupada hatırı sayılır başarıları var. ama kendine köpek muamelesi çekilmesine razı oluyor.

  • :)17 Ağustos 2021 10:52

    Huyunu bilmem. ama dışarıdan bakınca çok itici htavır va salgırdan tutumları ile şımarık olgunlaşmamış biri olarak görülüyor. Lider olarak o bakımdan göremıyorum. salgırdan  kışkırtıcı inatçı kişilikli liderler anca baskıcı konumunu kullanan kişilerdir Asla bir başarı elde edemezler. bir çok kişi aklında başarısı ile değil, maç bitmezden stadı terk edip yağtığı terbiyesizlikle anılıyor. Haa hıı tamam hatırladım diyor ınsanlar. keşke farklı biçimde anılsa. Mesela, yanında küçük çocuklar sempatik biçimde statda yanlarına gidip resim çkilse, yada duygusal anlarla dolu seyircileri ile sempatik bir romaldo havasında samimiyeti ile anılsa. bir aleks sempatikliği yok. yada dembaba, arda dıyorsun, sılahlı hastane baskını yapan cocuk mu dıyorlar. yanı öyle hal hareket yap kı, akılda kal. sempatık olsun. Sergen dıyorsun  kartal araba için attıgı gol gelıyor : ) yada  18 yaşından çocuklar alman liginden uzak dursun lafı : ) 

  • Yorumcu17 Ağustos 2021 10:43

    Önce bizim gibi demokrasi icinde yaratılmış her zerreye saygı duyun. İnsanları birbirine kenetleyin sakinlestirin. Kaosu önleyin. Kız çocuklarına ve başkalarının eşlerine saygı duyun. Emanetler size savaş ganimeti falan değil el sürmeyin. Kendi halkına zulüm yapan abat olamaz. Kanunlarınızı ve kurallarınızı gözden geçirin, kendinizi düzeltin. Sonra kardeş olup olmadığımıza karar veririm kendi adıma. Bana göre siz kabil, biz habil gibiyiz . Şeriat adı altında ki kadınlara yaptıgınız zulmü kabul etmiyorum saygıda duymuyorum.

  • Yorumcu17 Ağustos 2021 15:10

    Haydar Bey, ben beş vakit namazını sünnetiyle kılan bir insanım, zira sizin zihniyetinizdekilere bir şey açıklamak zorunda da değilim. Ancak elimden geldiği kadarda imanın ve islamın şartlarına itina ile özen gösteren bir kişiliğim. Ben kadınların hor görülmesine köleleştirilmesine karşıyım. 4 kız evladım 1 oğlum var. Hiçbirinin zulme maruz kalmasına göz yummam. Empati yapmadığınız sürece, islam dışı bu hareketleri inancla savunmanızdaki asıl gayeyi akılcı ve gercekçi bulmuyorum. Beni kullandığınız terimlerle aşağılamızı kınıyor, sizi saygıya davet ediyorum.😡 Ben bu ülkenin evladıyım. Beni ötekileştiremezsiniz. Sizide afganistana alalım. Bizi bilgilendirirsiniz.Doğru kaynak olarak görev yapmış olursunuz

  • Haydar17 Ağustos 2021 11:28

    Coni gözüyle baktın, conivari yaklaşım...beynin hipoyla yıkanmış.

  • bahaneci17 Ağustos 2021 10:24

    essege altin palang vursan ne degisir ki