E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de yeni sezon başlıyor---

Süper Lig'de yeni sezon başlıyor

Süper Lig'de yeni sezon başlıyor
13 Ağustos 2021 - 09:10 borsagundem.com

Süper Lig'de 64. sezon bugün Beşiktaş-Çaykur Rize maçıyla start alacak. 3 hafta içi programı olacak. ilk yarı 27 Aralık'ta, sezon 22 Mayıs'ta sona erecek. 4 takım ligden düşecek.

FUTBOL hasreti bugün sona eriyor. Türkiye Süper Ligi'nde 64. sezonun perdesi, bugün İstanbul'da son şampiyon Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçla açılacak. Türkiye'nin 13 ilinden 20 takım, 282 gün sürecek toplam 380 maçlık periyotta belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak. Süper Lig'den 4 takım düşecek. ilk devre, 19. hafta maçlarıyla 27 Aralık'ta sona erecek. Ligde ikinci devre 7 Ocak 2022'de oynanacak 20. hafta maçlarıyla başlayıp sezon 22 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak.

TFF AŞI ŞARTI GETİRDİ

Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarını stadyumlarda izlemek isteyen kişilere en az 2 doz aşı olma şartı getirildi. Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreleri sonrası 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecek.TFF ayrıca maçlardan önce seyircilerden en az 48 saat önce negatif PCR testi sonucu istiyor. Stadyumlara kapasitelerinin yüzde 50'si, ayrıca localara da tüm kapasiteleri kadar seyirci alınacak. Deplasman tribünlerine de seyirci alınmayacak.

HAFTA İÇİ MAÇLAR OLACAK

6, 18 ve 22. hafta maçları hafta içinde yapılacak. 5 oyuncu değişikliği devam edecek. Ligde toplam 25 hakem görev alacak. 20 kulübün 18'i geçen sezonu tamamladığı teknik direktörlerle yoluna devam edecek. F.Bahçe (Pereira) ile G.Antep (Erol Bulut), teknik direktör değişikliğine giden ekipler oldu. 20 takımın 2'si teknik direktör tercihini yabancı çalıştırıcılardan yana kullandı. F.Bahçe, Pereira, Karagümrük de Farioli yönetiminde sezona başlayacak. Kulüpler kadroda en fazla 14, sahada ise aynı anda 8 yabancı futbol bulundurabilecek. Birinci transfer dönemi 8 Eylül'de sona erecek.

iLK YARININ DERBiLERi

4. HAFTA: Trabzonspor-Galatasaray

9. HAFTA:Trabzonspor-Fenerbahçe

10. HAFTA: Beşiktaş-Galatasaray

12. HAFTA: Beşiktaş-Trabzonspor

13. HAFTA: Galatasaray-Fenerbahçe

17. HAFTA: Fenerbahçe-Beşiktaş

Süperlig'de para havuzundan en çok hangi takım kazandı? İşte sıralama...

 

Süperlig yabancı için cennet

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)