E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek'ten Ali Koç'a 'yumruk' göndermesi---

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a 'yumruk' göndermesi

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a 'yumruk' göndermesi
25 Aralık 2023 - 17:48 borsagundem.com

Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinde Djiku ile Icardi arasında yaşanan ikili mücadele için Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten gönderme.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulundu. Özbek, 0-0 biten Fenerbahçe derbisinde Djiku ile Icardi arasında yaşanan ve Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyon için Ali Koç'a göndermede bulundu.

Derbinin güzel bir maç olmadığını ancak mücadelenin olduğunu belirten Özbek, "Dünkü mücadeleye damgasını vuran Icardi'ye yapılan penaltı pozisyonuydu" dedi.

Özbek, söz konusu pozisyon için "Dünkü penaltı pozisyonunda Djiku, özellikle Icardi'ye sağ kroşe vurdu" diyerek Futbolun içinde bunları olmaması lazım. Bu hareketin cezalandırılması gerekirdi. Dünkü yorumcuları da dinledim. Bu kadar açık, net bir hareketin hakem tarafından görülmesi gerekirdi. VAR diye bir organizasyon var. Tüm bu pozisyonların detayını görmesi ve hakemi ikaz etmeliydi. Ben de büyük destek verdim VAR'ın Türkiye'ye gelmesi için, büyük katkı sağladım. Soru işareti olan kısım şu, maç 26 kamerayla çekiliyor. 26 kameranın 26'sı VAR'ın önüne gitti mi? Gittiyse bir problem" ifadelerini kullandı.

"PEŞİNDE KOŞMAKTAN YORULDUK"

Özbek, penaltı pozisyonunun incelenmesi gerektiğini belirterek, "Tüm yetkililere çağrı yapıyorum; Olay tüm detayıyla incelensin. 2024'e girerken bu tip pozisyonların peşinde koşmaktan yorulduk. Bu sadece Galatasaray'ın problemi değil. Genel bir problem. Bu şekilde VAR'ın daha iyi şekilde çalışması için görüntülerin tamamının kendilerine verilmesi lazım" dedi.

ALİ KOÇ'A GÖNDERME

Özbek sözlerini, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a göndermede bulunarak tamamladı;

"Az önce Djiku bir kroşe attı dedim Icardi'ye. Tabii geçmişte bazı paydaşların "onu tokatlayın" çağrıları vardı. Djiku tam anlamamış heralde, o da saha içinde bunu uygulamaya kalktı." (Sözcü)

Burak Kızılhan: Galatasaray ile aynı toplantıya çıkmayacağız!

 

İşte Süper Kupa'nın hakemi!

 

Icardi tartışması iki ezeli rakibi karşı karşıya getirdi

 

Fenerbahçe evinde Galatasaray ile golsüz berabere kaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)