E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Kupası'nda son yarı finalistler belirleniyor---

Dünya Kupası'nda son yarı finalistler belirleniyor

Dünya Kupası'nda son yarı finalistler belirleniyor
10 Aralık 2022 - 12:39 borsagundem.com

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda bugün Fransa-İngiltere ve Fas-Portekiz arasında yapılacak mücadelelerinin ardından yarı finalistler belli olacak. 

Katar'da bugün Dünya Kupası'nın yarı finalistleri belli olacak Arjantin ve Hırvastistan'ın yarı finale çıkmasının ardından bugün oynanacak maçlar ile son yarı finalistler belirlenecek.

Bugün akşam 18:00'da Fas-Portekiz karşılaşması ile günün ilk maçı oynanacak. Saat 22:00'da ise günün son karşılaşması ve yarı finalistlerin kesinleşeceği Fransa-İngiltere maçı oynanacak

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda dün yapılan iki çeyrek final karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Çeyrek finalin ilk karşılaşmasına Arjantin, Hollanda'yı penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Hırvatistan rakibi Brezilya'yı yine penaltılarda turnuva dışına iterek yarı finalde Arjantin'in rakibi oldu.   

Çeyrek finalin son iki maçında ise Dünya Kupası tarihinde adını çeyrek finale yazdıran ilk Arap ülkesi olan Fas, Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18:00'de başlayacak.

Günün son maçında ise İngiltere ile Fransa karşı karşıya gelecek. Saat 22.00'de başlayacak maçtan galip ayrılan taraf, Fas-Portekiz karşılaşmasından tur atlayan tarafla yarı finalde mücadele edecek.

Hollanda'yı eleyen Arjantin, Dünya Kupası'nda yarı finalde

 

Dünya Kupası'nda ilk yarı finalist Hırvatistan

 

Dünya Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)