E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya devinden 20 milyon euro---

Dünya devinden 20 milyon euro

Dünya devinden 20 milyon euro
24 Nisan 2022 - 22:22 borsagundem.com

Kerem Aktürkoğlu transferi için somut adımlar atılmaya başlandı. Avrupa devlerinin radarında olan Kerem Aktürkoğlu için Arsenal'in 20 milyon euroyu hazırladığı iddia edildi.

Galatasaray'da müthiş bir performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda sansasyonel bir transfere hazırlanıyor. Atletico Madrid, Tottenham, Lyon, Wolfsburg gibi talipleri olan Kerem Aktürkoğlu için en somut adımları atanın ise bambaşka bir takım olduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınında yer alan habere göre Arsenal, Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euroyu hazırladı. Sezon sonunda resmi adımı atacak olan Arsenal'in Kerem Aktürkoğlu teklifine Galatasaray'ın vereceği cevap şimdiden merak konusu oldu.

"EN DOĞRU ADRES ARSENAL"

Kerem Aktürkoğlu'nun İngiltere Premier Lig'de forma giymek istemesi transferin önünü açarken, İngilizlerin oyuncu için Arsenal'in doğru adres olduğu vurgusu yapması dikkat çekti. Bu arada Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek.

2017-18 sezonunda Badou Ndiaye'yi 16 milyon euroya Stoke City'ye satan Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu ile bu rekoru kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 47 maça çıkan 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu 11 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar kontratı bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

UEFA'dan Galatasaray'a ceza

 

Mahkeme Galatasaray seçimi hakkında kararını verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)