E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDow eksiye düştü... S&P 500 ve Nasdaq rekorlara devam---

Dow eksiye düştü... S&P 500 ve Nasdaq rekorlara devam

Dow eksiye düştü... S&P 500 ve Nasdaq rekorlara devam
22 Ocak 2021 - 00:26 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden'ın yemin töreni sonrasında Çarşamba gününü rekorlarla kapatan Wall Street endeksleri yatay bir seyir izledikleri Perşembe gününü karışık kapadı. Dow ekside kaldı. S&P 500 ve Nasdaq yeni rekorlara imza attı

ABD borsaları, ekonomik verilere ve Biden yönetiminin Kovid-19 ile mücadele konusunda alacağı kararlara odaklandığı Perşembe gününü karışık seyirle tamamladı.

S&P 500 ve Nasdaq, verilerin işgücü piyasasında ılımlı bir toparlanma göstermesinin ardından ekonomiyi desteklemek için Biden yönetimi ile daha fazla pandemik rahatlama konusunda iyimserlikle hareket ederek Perşembe günü rekor seviyelerde kapandı.

Dow, seansın son dakikalarında negatif bölgeye düşene kadar bir rekora yakındı. Ancak korona virüs ile ilgili vaka artışları yatırımcılarda iyimserliğin kaybolmasına neden oldu. 

ABD Başkanı Joe Biden, görevinin ilk gününde Kovid-19 salgınıyla mücadele stratejisini açıklarken, destek paketinin en yakın zamanda onaylanması için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi de düzenlediği basın toplantısında, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında hayata geçirilmesi planlanan yeni ekonomik destek paketinin şubat başında oylamaya sunulmasının planlandığını ifade etti.

KAPANIŞ PUANLARI

Dow Jones Sanayi Endeksi 12,37 puan ve yüzde 0,04 oranında düşüşle gün sonunda 31.176,01 seviyesine geriledi. S&P 500 ise 1,22 puan ve yüzde 0,03 oranında artışla 3,853,07'ye ve Nasdaq Bileşik 73,67 puan ve yüzde 0,55 oranında ekleyerek 13,530,92 puana ulaştı.

Joe Biden’ın ekonomi için 4 planı

 

Biden yönetimindeki en büyük risk

 

Düşük sermayeli hisselerde Biden fırsatı

 

Avrupa borsaları günü karışık seyirle tamamladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)