E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDolgun ücretle şoför aranıyor---

Dolgun ücretle şoför aranıyor

Dolgun ücretle şoför aranıyor
06 Kasım 2015 - 06:07 borsagundem.com

3. Havalimanı projesinde taşeron olarak hafriyat işi yapan Orkun Group, ilanla dolgun ücretle 600 şoför alınacağını duyurdu

Geçtiğimiz günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı.

Dev proje bölgesinde ağırlıklı olarak hafriyat çalışmaları sürdürülüyor. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu. İlanda, verilecek ücret için ‘dolgun ücret’ ifadesi kullanılerken, sigorta ve yatacak yer imkânı da sağlanacağı kaydedildi. 



İlanda, şoför yanı sıra insan kaynakları uzmanı, C sınıfı İş Sağlığı Güvenliği uzmanı ve muhasebe elemanı da alınacağı belirtili. Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon-Mapa’nın üstelendiği 3. Havalimanı proje bölgesinde çalışacak şoför bulunamadığı için Vietnam’dan şoför getirildiği belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz temmuz ayında proje bölgesinde yaptığı incelemeler sırasında konuya değinmişti. Erdoğan konuşmasında; başvuran olmadığı için 3. Havalimanı şantiyesinde Vietnam’dan şoför getirtildiğini, sigortası, sendikası ve bütün sosyal güvenceleri olduğu halde buraya başvurulmadığını sonra da ‘işsizim’ diye dolaşıldığını kaydetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)