E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDeutsche Bank otomotiv sektörünü önerdi---

Deutsche Bank otomotiv sektörünü önerdi

Deutsche Bank otomotiv sektörünü önerdi
16 Aralık 2014 - 10:03 borsagundem.com

Deutsche Bank, Türk otomotiv piyasasının 2015'te yüzde 10 büyümesini bekliyor

Deutsche Bank, 2014 yılında yüzde 13 civarında daralması beklenen Türk Otomotiv piyasasının 2015 yılında yüzde 10 büyüyeceğini öngördüklerini bildirdi. Deutsche Bank, Euro/Türk Lirası paritesinde dengelenme, faiz oranlarında düşüş ve tüketici güveninde iyileşmenin 2015'de sektörde büyümenin ana yönlendiricileri olacağını vurguladı. 
Deutsche Bank yayınladığı raporda Ford Otosan için meyveleri toplama zamanı değerlendirmesinde bulunarak 'al' tavsiyesini devam ettirirken, fiyat hedefini ise 30,40 TL'den 33,50 TL'ye çıkardı.
Tofaş'ta ise son dönemde açıklanan iki yeni modelin uçun vadeli büyüme görünümünün iyileştireceğini ifade eden Deutche Bank, ancak Tofaş'da işlerin iyileşmeden önce kötüleşebileceği uyarısında da bulundu. Deutsche Bank, Tofaş için tavsuiyesini 'tut' olarak devam ettirirken fiyat hedefini 13,80 TL'den 15,50 TL'ye yükseltti. 
Deutsche Bank, Doğuş Otomotiv için tavsiyesini ise risk-getiri dengesinin kötüleşmesi nedeniyle 'al'dan 'tut'a indirdi. Fiyat hedefini ise 10,40 TL'den 13,00 TL'ye çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)