E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDeutsche Bank hisseleri ortaklık haberi ile yükseldi---

Deutsche Bank hisseleri ortaklık haberi ile yükseldi

Deutsche Bank hisseleri ortaklık haberi ile yükseldi
06 Şubat 2020 - 15:46 borsagundem.com

Deutsche Bank'ın hisse senetleri büyük bir yatırımcıyı çekmesinin ardından 2016'dan bu yana en güçlü gün içi yükselişini gerçekleştirdi

Deutsche Bank AG'nin hisse senetleri büyük bir yatırımcı kazanmasının ardından yaklaşık dört yılın en güçlü artışını gerçekleştirdi.

Los Angeles merkezli 2 trilyon dolarlık fon yöneticisi Capital Group Perşembe günü bankada yüzde 3.1 pay sahibi olduğunu açıkladı. Böylece bankanın en büyük üçüncü hissedarı oldu.

Almanya merkezli bankanın hisseleri söz konusu haberle birlikte yüzde 9.8 değer kazanarak Nisan 2016'dan beri görülen en güçlü gün içi yükselişini kaydetti.

Bankanın hisseleri CEO Christina Sewing'in Aralık ayında yaptığı yatırımcı sunumundan bu yana yüzde 39 yükseldi. Sewing, geçen yılın başında giriştiği revizyonla ilgili kaydedilen gelişmeleri paylaşmıştı.

Sürpriz bir şekilde bu yılın en iyi performans gösteren Avrupa bankaları arasında yer alan Deutsche'nin yükselişi, yatırımcıların Sewing'in planını desteklediğini gösteriyor.

Capital Group Deutsche Bank'a ortak oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)