E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDavutoğlu: 6 günlük bebeğim öldü---

Davutoğlu: 6 günlük bebeğim öldü

Davutoğlu: 6 günlük bebeğim öldü
13 Eylül 2014 - 05:30 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu canlı yayında acı bir anısını paylaştı

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 TV ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şişli'de meydana gelen asansör faciasından sonra yaşananları değerlendiren Davutoğlu, bir işçinin babasının kendisini eleştirdiği yönündeki iddialara kendi başından geçen acı bir olayla cevap verdi.

Davutoğlu, “Tatsız diyalog olsaydı da yine arardım. 6 günlük yavrumu kaybettim. 6 günlüktü doğum sonrası bir rahatsızlıktı. Malezya’dayken hâlâ sızısı içimde 6 günlük bebek için hissettiğim bir şey. Allah kolaylık versin benim için 6 gün eşim için 9 ay 16 gün... Bugün konuştuğum ailenin 21 yaşındaki oğlu, tepki gösterecekse de hakkıdır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı13 Eylül 2014 10:07

    bu da başladı acı, mağduriyet edebiyatına. yetim, öksüz kalan, çocukları boş yere ölen bir dünya insan var, hem de aç susuz, sizin gibi yalılarda oturup padişah sofrası da kuramıyor.

  • ayşe13 Eylül 2014 09:18

    Erdoğan'ın yine başarılı bir seçimi ile karşı karşıyayız. chp kendi derdinden kurtulsa saldırıya geçecek o zaman nasıl cevaplar vereceğini de merak ediyorum çünkü chp adamı delirtir.