E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı, şehit Evcin'in ailesini ziyaret etti---

Cumhurbaşkanı, şehit Evcin'in ailesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı, şehit Evcin'in ailesini ziyaret etti
28 Ocak 2024 - 19:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Evcin'in ailesini ziyaret etti. Erdoğan, şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan'ın, şehidin Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki evinde babası Nazif ve annesi Ferah Evcin'e başsağlığı dileğinde bulunduğu, şehit Evcin ve tüm şehitler için dua edildiği belirtildi.

Erdoğan'ın ziyaretinde AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretin ardından evin önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.

Erdoğan'dan Santa Maria Kilisesi Rahibi'ne başsağlığı telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı

Erdoğan: Güzel İzmirimize yakışanı yapmamız lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 alımına ilişkin açıklama

Erdoğan TCMB Başkanı Erkan'a sahip çıktı

Şehitlerimize son görev

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.