E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkan Uğur için başsağlığı mesajı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkan Uğur için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkan Uğur için başsağlığı mesajı
08 Temmuz 2023 - 16:55 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü sanatçı Özkan Uğur'un ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımladığı mesajda, "Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.'' dedi.

Yerlikaya'dan başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medyadan Özkan Uğur'un vefatı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Yerlikaya, "Türk Müziği'nin unutulmaz gruplarından MFÖ'nün solisti, canlandırdığı karakterlerle hafızalarımıza kazınan kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan başsağlığı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur'un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Bahçeli: Sayın Özkan Uğur'un vefatını üzüntüyle öğrendim.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sanat camiamızın mümtaz isimlerinden olan, müzik ve sinema alanlarında milli kültürümüze sunduğu değerli katkılarıyla her zaman sevgi ve saygıyla andığımız Sayın Özkan Uğur'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." açıklamasında bulundu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan başsağlığı mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Müziği ve oyunculuğuyla ülkemizin sevilen sanatçılarından Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

Ersoy: Derin bir üzüntü içindeyiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da "Derin bir hüzün içindeyiz... Sadece notalarda değil, ruhlarımızda da derin izler bırakan Özkan Uğur’u kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

MFÖ'den acı haber geldi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Cengiz için başsağlığı mesajı

 

Erdoğan'dan Özdemir Bayraktar için başsağlığı mesajı

 

Erdoğan, Rasim Öztekin için başsağlığı mesajı yayımladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)