E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması
26 Mayıs 2023 - 22:37 borsagundem.com

Asgari ücret zammı, emekli ve memur maaşı ile birlikte EYT düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkardık, bu rakamın daha da artırılması için çalışmalar yapılıyor" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammı, emekli ve memur maaşı ile birlikte EYT düzenlemesine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkardık bu rakamın daha da artırılması için çalışmalar yapılıyor. Memurlarımızın en düşük maaşını da Temmuz'da 22 bin TL'ye yükseltme sözünü verdik, bunun da sözünü gerçekleştireceğiz." dedi.

"EKONOMİ PROGRAMIMIZ PLANLI ŞEKİLDE İŞLİYOR"

Erdoğan, "EYT'lilerin tüm haklarını da verdik. İlk maaşlarını aldılar güle güle harcasınlar. Temmuz'da asgari ücret için hesaplamalar sürüyor." diye konuştu.

Erdoğan, "Bugüne kadar olduğu gibi bütün emekçilerimizi enflasyona karşı koruyacak tedbirleri alıp adımları atacağız. Enflasyon da şu an düşüş eğilimine girdi. Ekonomi programımız planlı şekilde işliyor. Enflasyonu tek haneli rakamlara inşallah yine biz indireceğiz. Biz bunu yaptık. Bizim tecrübemiz buna yeter." mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rehavet uyarısı: Sandığın telafisi yok

 

Erdoğan: Yeni dönemin kapılarını birlikte açalım

 

Erdoğan: Kiralar için çok sert tedbirler alınması gerekiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.