E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü
26 Şubat 2022 - 16:23 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. Erdoğan, bir an evvel ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi ve son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya'nın saldırısında hayatını kaybeden Ukrayna vatandaşları için başsağlığı diledi, yaralananlara acil şifa temennisinde bulundu.

“ATEŞKES İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha fazla can kaybının yaşanmamasını ve Ukrayna'nın daha fazla zarar görmemesini teminen bir an evvel ateşkes ilan edilmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Öte yandan Erdoğan’ın, bölgedeki gelişmeleri ele almak üzere, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Görüşmelerde liderlerin Erdoğan’ın doğum gününü de tebrik ettiği aktarıldı.

Zelenskiy'nin son umudu AB üyeliği

 

Zelenskiy BMGK'da destek olan ülkelere teşekkür etti

 

Zelenskiy'den Putin'e çağrı: Müzakere masasına oturalım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asena26 Şubat 2022 22:04

    rusyadan dost olmaz unutmayın suriyede düşürülen uçak sonrası türkiyeyi hedef alıp hemen yarınsı söde pkakayı ülkesine davet edip görüşen bunlar şerefsizlerden dost olmaz