E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Özel'e kapımız açık---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Özel'e kapımız açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Özel'e kapımız açık
16 Nisan 2024 - 22:21 borsagundem.com

Erdoğan "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" açıklamasında bulundu

Kabine sonrasında basın mensuplarıyla sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özgür Özel'e açık çağrıdan, Irak ziyaretine, öğretmen atamalarından Rus Lider Putin'in Türkiye ziyaretine değin birçok alanda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

"ERBİL'İ DE ZİYARET EDEBİLİRİZ"

Özellikle Irak tarafı bizim bu ziyaretimize çok önem veriyor. Bu ziyaretle birlikte Türkiye ve Irak olarak münasebetlerimizi farklı bir zemine oturtacağız. Ziyaretimizin gündem başlıklarının en önemlilerinden biri de su meselesi. Su konusunda bizden bazı talepleri oldu, bu konuları çalışıyoruz. Bu konuyu onlarla çözmenin gayreti içinde olacağız. Onlar da zaten bu işi çözelim istiyorlar. Adımlarımızı bu istikamette atacağız. Bir de Türkiye’ye doğalgaz ve petrol akışı konuları var onları da ele almanın gayreti içerisinde olacağız. Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Arkadaşlarımız bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

"PUTİN'İN ZİYARETİ NETLEŞECEK"

Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye ziyareti ile ilgili henüz tarih netleşmedi. Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir.

"SAYIN ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK"

CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz.

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.

Erdoğan'dan Kabine sonrası ekonomi mesajları

 

Özel'den İsrail'e yaptırım açıklaması: Yetersiz de olsa ilk adım

 

Özgür Özel'den balkon konuşması: Tarihi bir sonuç

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.