E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzel'den İsrail'e yaptırım açıklaması: Yetersiz de olsa ilk adım---

Özel'den İsrail'e yaptırım açıklaması: Yetersiz de olsa ilk adım

Özel'den İsrail'e yaptırım açıklaması: Yetersiz de olsa ilk adım
09 Nisan 2024 - 17:35 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'e karşı 54 ürün grubunda ticaret kısıtlaması getirme kararına ilişkin yaptığı açıklamada "Yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolaısıyla mesaj yayımladı.

Özgür Özel'in bayram mesajı şöyle:

Oruç ibadetinin ayı olan ramazan ayını hep birlikte idrak ettik. Yarın kavuşacağımız Ramazan Bayramı’ndan 10 gün önce milletimiz bir büyük demokrasi bayramını, bir büyük demokrasi şölenini geride bıraktı.

Tüm yurttaşlarımız oy tercihleriyle merkezi iktidarı yerelden dengeledi ve yeni bir Türkiye’nin kapılarını araladı.

Ülkemiz, Ramazan Bayramı’na büyük bir ekonomik krizin tam ortasında, derin bir yoksulluğun içinde giriyor.

Ramazan Bayramı’nın ardından yönettiğimiz belediyelerimiz vasıtasıyla ve parlamentoda grubumuzla, ekonomik krizden etkilenen geniş halk kesimlerinin, emeklilerin, beyaz, mavi, gri yakalı işçilerin, asgari ücretlilerin, memurların, gençlerin sorunlarını çözebilmek ve bu krizin etkilerini azaltabilmek için elimizden geleni yapacağız.

Yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu bitirmek üzere sosyal politikalar öneriyoruz, önereceğiz.

Tüm İslam alemi ve tüm insanlığın yüreğini acıtan Gazze’deki katliama karşı yurttaşlarımızdan yükselen ve bizim de sahiplendiğimiz İsrail ile ticaretin kesilmesi taleplerine kulaklarını tıkayan Cumhur İttifakı’nın ramazan ayının son gününde ilan ettiği kısmi kısıtlamayı yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz.

Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki mezalimin son bulmasını temenni ediyorum. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum. (Sözcü)

Özgür Özel ameliyat oldu

 

Özgür Özel'den 17 bakana 'Kurum' tepkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güzel ol10 Nisan 2024 13:10

    Baskan im sizde rica Atatürk partisi 1 olarak sesleniyorum milletvekilleri maas ögretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun 2 yerde fazla maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun ve belediye başkanı maas asgari ücret olsun yapın milleti 4 tane var 1 Atatürk diye 2 milliyetçi diye 3 kürtçü diye 4 din diye kul hakkı unutmayın ölum var ben hakkım helal etmiyorum bilin ramazan bayramı mübarek olsun Allah'a emanet ol saglik ve mutlu günler dilerim

  • FİNANS DÜNYASI09 Nisan 2024 22:25

    ÖZGÜR ÖZEL SEÇİMLERDEN ÖNCE SEN DEMİYORMUDUN HAMAS TERÖR ÖRĞÜTÜ  ŞİMDİ İSE TAM TERSİNİ SÖYLÜYORSUN.CHP Lİ MİLLETVEKİLLERİ  DEMİYORLARMI İDİ AZERBEYCAN A SİLAH VERİLMESİNDEN RAHATSIZLIK DUYAN HAYIRDIR.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL09 Nisan 2024 22:01

    Hayret bir şey bir den sağ kesime oynamaya başladın özgür....Daha düne kadar seçilmiş parti olan filistin in HAMAS ına terör örgütü der iken seçimlerde öne geçinde bu 360 derecelik dönüşüm nedir.üç maymunu oynama lütfen.YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN, YADA OLDUĞUNUZ GİBİ OLUN.

  • E.g.09 Nisan 2024 17:40

    İSRAİLE YİYECEK İÇECEK MADDESİ SATILMASI YASAKLANMALIDIR BELEDİYELER HALLERDEN İSRAİL ADRESLİ MAL ÇIKIŞINA İZİN VERMEMELİDİR