E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıCommerzbank'tan altın, gümüş, petrol, platin ve paladyum fiyatları öngörüsü---

Commerzbank'tan altın, gümüş, petrol, platin ve paladyum fiyatları öngörüsü

Commerzbank'tan altın, gümüş, petrol, platin ve paladyum fiyatları öngörüsü
14 Kasım 2023 - 15:38 borsagundem.com

Commerzbank, 2024 yıl sonu değerli metal fiyatlarına dair öngörülerini gözden geçirerek güncelledi. Banka, altın, gümüş, petrol, platin ve paladyum öngörüsünü açıkladı.

Alman bankası Commerzbank, altın, gümüş, platin, ve paladyum gibi önemli metaller için yeni beklentiler ortaya koydu. Alman bankası, gelecek yılın ikinci çeyreğinden itibaren altın fiyatlarında belirgin bir yükseliş beklediğini açıkladı. Banka, 2024 yılı sonunda altının ons başına 2,100 dolarlık yeni bir rekor seviyeye ulaşmasını öngörüyor.

Gümüş için ise Commerzbank, 2024 yılı sonu fiyat tahminini 30 dolar/ons olan önceki beklentisinin altında, ons başına 29 dolar olarak revize etti.

Commerzbank, platin için 1,200 dolar/ons seviyesinde bir hedef belirledi. Bu rakam, bankanın önceki tahmininden 100 dolar daha düşük. Ayrıca, paladyum için 2024 yılı sonu fiyat beklentisini de ons başına 1,300 dolara revize etti. Daha önceki tahmin, 1,400 dolar olarak açıklanmıştı.

Commerzbank ayrıca, brent petrolü için 2024 yılı sonu tahminini koruyarak, varil başına 90 dolar seviyesini öngörmeye devam ediyor.

Goldman Sachs'tan emtialarda yüksek getiri öngörüsü

 

Çip krizi değerli metallere sıçradı

 

Resesyon endişeleri emtia piyasası baskılıyor

 

'Orta Doğu'daki gerilim emtia piyasalarını "tehlikeli sulara" itebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)