E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCLK Holding'de şok istifa---

CLK Holding'de şok istifa

CLK Holding'de şok istifa
04 Aralık 2013 - 17:48 borsagundem.com

CLK Holding'de komite üyeliklerinde istifa yaşandı

CLK Holding'de genel müdür yardımcısı Funda Çelik istifa etti. Funda Çelik'ten boşalan görevlere yönetim kurulu başkan yardımcısı getirildi.
CLK Holding'den KAP'a yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi: ''Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri yönetim kurulu başkanı Sn. Osman ŞİŞMANOĞLU'nun başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları oy birliği ile karara bağlamıştır.
1.Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliği gereği, Sn. Funda Çelik'in istifasından boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi, Aday Gösterme Komitesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini ifa etmek üzere yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar yönetim kurulu başkan yardımcısı Sn. Gülal Ülgen'in getirilmesine,
2.İşbu kararın kamuyu aydınlatma platformunda yayınlanmasına, karar verilmiştir.''   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ky05 Aralık 2013 07:23

    spk nın onayladığı ve yanlış görmediği bir satışı size ne oluyorda biz ky mahvettiniz clkho ya altın işinden dolayı güveniyoruz...