E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÇin istikrarlı büyüyecek---

Çin istikrarlı büyüyecek

Çin istikrarlı büyüyecek
28 Şubat 2017 - 17:49 borsagundem.com

Çin Komünist Partisi/Xi: İstikrarlı büyüme sürecek

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri Xi Jinping bugün Beijing'de Merkezi Maliye ve Ekonomi Liderlik Grubu 15. toplantısını yönetti. Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre, Xi
Jinping toplantıda yaptığı konuşmada, 2017 yılındaki ekonomi çalışmalarının genel çizgisinin istikrarlı büyüme olacağına işaret ederek, ekonomik ve sosyal gelişmelerin genel durumundan hareket edeceklerini, ekonomide kalite ve verimliği artıracaklarını vurguladı.Arz odaklı yapısal reformu derinleştireceklerine dikkat çeken Xi, ekonomik yapısal ayarlamayı etkin şekilde sürdüreceklerini ifade etti.Xi Jinping ayrıca, endüstriyel kapasite fazlasını azaltmaya devam edeceklerini belirterek, finansal riskleri kontrol altına almak için tedbir almayı da sürdüreceklerini söyledi.Xi emlak piyasasının istikrarlı ve sağlıklı gelişmesini sağlayan uzun vadeli bir mekanizma kuracaklarını ve imalat sektörünü kalkındıracaklarını söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)