E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin 'rezerv' iddialarına bir tepki de Bakan Elvan'dan ---

CHP'nin 'rezerv' iddialarına bir tepki de Bakan Elvan'dan

CHP'nin 'rezerv' iddialarına bir tepki de Bakan Elvan'dan
22 Şubat 2021 - 00:26 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, Berat Albayrak aleyhindeki söylemler nedeniyle CHP'yi kınadı

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Son günlerde döviz rezervleri üzerinden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.

Elvan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2020 yılında, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını koşulları içinde, küresel piyasalardaki olağandışı dalgalanmaların zorunlu kıldığı ortamda, finansal istikrar hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen döviz rezervi işlemlerinin, maksadı dışında çarpıtılarak, seviyesiz bir siyaset malzemesine dönüştürülmesinin, kabul edilemez olduğunu belirtti.

Bakan Elvan, "Son günlerde döviz rezervleri üzerinden eski Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum." görüşünü dile getirdi.

Çelik: Albayrak'ı hedef alan CHP'nin çirkin dilini kınıyoruz

 

İletişim Başkanı Altun: Siyaset adı altında dedikodu yapıyorlar

 

Berat Albayrak’tan CHP'ye dava

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ağca25 Şubat 2021 07:35

    Berat bey Sn.Elvan 'a görev devir teslimi yapmayacak kadar devlet terbiyesinden maalesef ki yoksun... İnstagram 'dan istifa edecek kadar da magazinel bir kişilik. Hal böyle apaçık ortada iken boşverin Chp ve dediklerini de siz önce bunlara ne diyorsunuz Sn.Elvan?

  • Cello22 Şubat 2021 19:06

    Piyasada yaprak oynamıyor...ekonomi boka sarmış. Sen kalk berat beyi savun...yağcilıga gerek yok sn. Bakan. ..

  • Morfin22 Şubat 2021 18:47

    1- Madem damat bu kadar başarılıydı neden görevden alındı? :dd 2- Döviz rezevleri neden açıklanmıyor? :dd

  • doğa22 Şubat 2021 17:02

    peki berat albayrak maaşını almaya devam ediyor mu  ortalarda yokta

  • Sk22 Şubat 2021 14:06

    Hesap vereceklerine chp yi suçlamaya çalışıyor bunlar aetık yavuz hırsız olmuş ve ev sahibini bastırmaya çalışıyor

  • bu dünyadan biri22 Şubat 2021 12:32

    Döviz rezervlerinin erimesi gerçektir. İnkar ederek gerçeği örtemezsiniz. Biraz internette araştırma yapılsa bir yıldır döviz rezervlerinin nasıl eridiğini görürsünüz. Faizler neden yüzde 17 oldu? Çünkü döviz sıkıntısına girildi. Hem de dünyada bu kadar döviz varken.

  • BİR DOST22 Şubat 2021 12:04

    Sayın bakan, Bu güruh  Berat bey hakkında iftira atmıyor, bu güruh merkez bankası hakkında manipülasyon ve spekülasyon yapıyor. Lütfen yasal yolları kullanıp milletin hakkını alınız.

  • bu dünyadan biri22 Şubat 2021 11:06

    Döviz rezervleri nasıl eritildi? Bu soruyu sormak muhalefetin ve benim vatandaş olarak hakkım. Hükümet bir şeyleri gizleyeceğine açıklama yapsın. Vatandaş hükümete soracağına muhalefeti suçluyor. Ne günlere kaldık.

  • HSN Akbük 22 Şubat 2021 08:35

    İmuhalefet partisi demek şuursuzca saldırmak ne yaptığını bilmeyen deyil mantıklı hareket edip insanların akıllarında iz bırakmak demek halkın güvenini sağlamak demek ben bu partinin içindekilerde hiç bir güven vermeyen kendi içinde savaşan memlekete hiç bir mantıklı menfaati olmayan kişiler görüyorum 100 tane oyum olsa birtanesini bu kör mantıksız düşünenlere oy atmam Denizbaykal gibi düşünen devletini düşünen seviyeli insanların bu partinin başında olması lazım

  • Gerçek22 Şubat 2021 05:23

    Yavuz ev sahibi misali gibi.

  • HSN Akbük 22 Şubat 2021 03:22

    Adeta salyaları akıyor şuursuzca her şeye saldırıyorlar çoktehlikeli bir parti oldu saatli bomba gibi memleket umurlarında deyil yeterki Türkiye yıkılsın Cumhur başkanı yıkılsın Allahım memleketimize milletimize yardım etsin devletimize zeval vermesin

  • gerici yurttaş22 Şubat 2021 00:50

    Bu ülkenin gerici ve örümcek kafalı saygın bir yurttaşı olarak CHP tarafından yürütülen bu haksız ve seviyesiz söylemleri ben de şiddetle kınıyorum.Yazıklar olsun.

  • OsmanliTorunu22 Şubat 2021 05:17

    Gerici olduğun kadar da birşeysin ama burada söylenmez. Yüzüne söylemeyi ve şöyle okkalı bir Osmanlı tokatıyla yanağında 5 parmağımın izini bırakmayı çok isterdim.