E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin CNN Türk boykotunda ilk adımı İmamoğlu attı---

CHP'nin CNN Türk boykotunda ilk adımı İmamoğlu attı

CHP'nin CNN Türk boykotunda ilk adımı İmamoğlu attı
06 Şubat 2020 - 23:41 borsagundem.com

CHP’nin CNN Türk'ü boykot etme kararı almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te programlara katılmama kararı aldı.

CHP’nin CNN Türk'ü boykot etme kararı almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te programlara katılmama kararı aldı.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 12 Şubat’ta Ahmet Hakan ile yapacağı Tarafsız Bölge programını parti kararı sonrası iptal etti.

Hafta başında gerçekleşen Merkez Yönetim Kurulu toplantısında CNN Türk’ün yayınlarının son derece taraflı olduğu ve bu kapsamda kanalın boykot edilmesi yönünde bazı görüşler dile getirilirken bu yönde MYK’den bir karar çıkmamıştı.  

MYK toplantısındaki görüşmelerin basına boykot kararı olarak yansıması üzerine dün CHP Genel Merkezi’ne CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova ve Hürriyet Gazetesi Temsilcisi Hande Fırat bir ziyaret gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp, Demirören Medya Grubu yöneticileri ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Özkan ve Konuralp, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da bilgilendirdi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CNN Türk yöneticileri ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından CHP'lilerin CNN Türk kanalındaki yayınlara katılmaması yönünde karar alındığını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zulm bitecek07 Şubat 2020 16:37

    Gerçek müslümanlara yapılan zulümler bitecek imamoğlu din tüccarlarına gerekli dersi verecek

  • eee07 Şubat 2020 12:43

    Çığ felaketi olmuş, onlarca insan çığ altında, sen git trakyada miting yap. milleti topla.. imamoğlu sana hiç yakışmadı. ya kayakdasın, ya tatilde.. 

  • : )07 Şubat 2020 12:42

    Bu adam Cumhurbaşkanı olmadan bu millet şahlanmaz. Adım adım bu milletin oyları ile inşallah, o seviyeyede gelecek. İmamoğlu gelmedne  ne hukuk, ne yargı, ne adalet, nede torpil sisteminin yolu kesilmez. öyle yüzsüz kişiler vardi, cebine alıyor atıyor, gülerek ben bile almadım ki, yer değiştirmiş sadece o şeyler diyor.. 

  • ______,______07 Şubat 2020 12:34

    İMAMOĞLU TV LERE ÇIKTIĞI ZAMAN KENDİSİNE O KADAR GÜLÜYORUM Kİ KEMAL SUNAL BİLE O KADAR GÜLEMİYORUM.ÇÜNKÜ İÇİ DIŞI BOŞ VE VİZYONUNU OLMAYAN BİRİSİ.İYİ OLMUŞ BENCE.

  • AHMET ÖZBİR 07 Şubat 2020 10:56

    CHP'yi tüm gerçek demokrat MEDYA BOYKOT uygulamalı, yalanlarına, algılarına DUR DEMELİDİR!..

  • Fatihin Fedâisi07 Şubat 2020 11:09

    Ben de vatandaş olarak CNNTÜRK'ü favorilerime aldım, Amerika'nın FOX'unu, Halksız Tv'yi şutladım, huzura kavuştum.

  • : ))07 Şubat 2020 10:47

    geçmiş... Reisin uçağını asla binmem diyordu.... günümüz.. uçakdan inmiyor : ))

  • Felaket07 Şubat 2020 10:36

    Cnnturk imamoğlu deprem gunu elazığdan kayak yapmaya gitti dedi.. orada felaket yaşanıyor dedi. 1 hafta abartısız bunu tartışma konusu yapıp saatlerde programlarında tartıştı konuştu.... çığ felaketi oldu. akut görevlisi calı yayın bağlandı. felakette can kayıplarımız var. 33 insan yaşamını yitirdiri açıklam ayapıyor.. hoop sunucu. reis konuşması var miting yapıyor oraya bağlanıyoruz dedi... canlı yayın bağlantısı değişti. kaza haberi 2. plana atıldı. Bırak o anda miting ve siyaset haberleri yapanları göstermeyi, eleştirmediler bile. canlı yayaın miting verdiler.. CNNturk iyice zırvalamıştır. konular ayaklaım ve bakıl açısı ahhaberden farksız olmuştu. inanmayan youtube girsin baksın. google aratsın. yazıların saldırı deil. birebir görsel ve gerçek olandır.

  • Ama...07 Şubat 2020 10:32

    Aslında, CNNturk, CHP yi boykot ediyor. Uçak kazası yaşanıyor. Canlı röportaj yapılıyor. bir yralı yakını eşekkure diyor. İmamoğlu adını soylediği anda, mikrofon adamın ağzından uzaklaştırılıyor... ses kızık sızık anlaşılma zolsun diye sonra imamoğlu yarıdmları cümlesi bitinde, mıkrofon konuşan kazazedlere yaklaştırılıyor. internette var. yanı chhturk chp isimlerine ve adlarına amvbargo uyguluyor. Ah haber gibi kanal oldu. Çalılanşarda zaten çikayetçi olmaya başladı. Geçmişt eher gazetecinin staj ve eğitim alıp çalışmak istediği bir kanaldi şimdi... yöresel tv kadar imajı değeri kalmadı  : )) dün onbinlerce kişi kanalı tkaipden çıktı. internette izlenmeyenkanalar arasında yarıdan fazla online izleyici düştü. cnnturk taraf tutatılır ama, var olan haberide cnalı yayında sansurleyecek kadar yaması ahhaberi akıllara getirdi.

  • karamurat07 Şubat 2020 09:30

    chp için değil etik olmayan yayınlar, tutum ve davranışları için tv den sildim.

  • Nedim07 Şubat 2020 08:34

    Ekrem, kendini bu kadar ağıra satma!  Bu kadar çok kasma!  Tutarsızlıkların , yanlışlıkların ve yalanların senden çok daha öne geçti!  Son olarak İstanbul da yaşayan vatandaşlar özellikle hafta sonu bu zevatın nerede olduğunu iyi takip etsin. Zira deprem korkusuyla hafta sonunu hep başka yerlerde geçiriyor.

  • RİZEli mulivbjk07 Şubat 2020 13:18

    YOBAZ NEDİM ; Ensar vakfında kucakta zıplatılırken , bıngıldağın oynamış olabilirmi ..? Haydi millet bahçelerine lay lala lala

  • kadir keser07 Şubat 2020 09:38

    hadi oradan yalaka

  • yobazsavar07 Şubat 2020 09:26

    Deprem hafta sonuna mı denk gelecekmiş yobaz Nedim? Beyninin olmadığını kanıtladın, başka söze gerek yok! İşte senin gibiler yüzünden bu halk yıllardır kandırılıyor....

  • Vatandas07 Şubat 2020 08:23

    Chp iyi yapmış bence.cünkü ekrem bey defolu ve ne kadar göz önünde olursa o kadar defosu belli oluyor..gereginden fazla anlamlar yüklenmesin bu şahısa çünkü cok sığ biri.

  • kemal07 Şubat 2020 07:59

    ÇÖKiyi,,olmuş,,,tarafsız,yayın,sart

  • ahmet07 Şubat 2020 07:38

    mumkunse hicbir kanalda cıkmayında bu millet basını dinlesin.sizin bos lakırdılarınız ile zaman kaybetmesin.

  • : ))07 Şubat 2020 10:47

    EVet.. bir cnalı yayına çıkıyor 17 tv ve 5 radyoda ortak yayaın oluyor..zaten 20 yıldır bıktı millet... : ))

  • RİZE li mulivbjk07 Şubat 2020 01:46

    tarafsız olan tek bir kanal var o da ;  SÜVEYŞ KANALı....haydi millet bahçelerine lay lala lala....

  • Ne kadar KIRIĞIM annene sor07 Şubat 2020 13:35

    YOBAZ NEDİM

  • Nedim07 Şubat 2020 07:47

    Naber  kırık?