E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Yalım : AKP Kanadında 80-90 fire verilmiştir"---

CHP'li Yalım : AKP Kanadında 80-90 fire verilmiştir"

CHP'li Yalım : AKP Kanadında 80-90 fire verilmiştir
18 Mayıs 2016 - 14:35 borsagundem.com

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM'de yaptığın basın açıklamasında, Başbakan Davutoğlu'na yakın olan milletvekillerinin oy kullanırken farklı oy kullandığını açıkladı.

CHP'li Özkan Yalım, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin anayasaya değişikliği teklifi oylamasında AK Parti'den çok sayıda fire olduğunu ileri sürerek, 'Yaklaşık 2 hafta önceki AKP'nin içinde
bulunduğu Başbakan'ın zorla istifa ettirilmesinden sonra Başbakana yakın olan milletvekillerinin oy kullanırken farklı oy kullandığı kanaatindeyiz. Kesinlikle AKP kanadında ciddi derecede yaklaşık 80-90
fire verilmiştir' dedi.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, TBMM'de yaptığın basın açıklaması sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özkan Yalım, Meclis Genel Kurulunda yapılan dokunulmazlık oylamasında CHP'nin çok sayıda fire verdiği iddialarının sorulması üzerine 'Yaklaşık 2 hafta önceki AKP'nin içinde bulunduğu Başbakan'ın zorla istifa ettirilmesinden sonra Başbakana yakın olan milletvekillerinin oy kullanırken farklı oy kullandığı kanaatindeyiz. CHP, Genel Başkanın verdiği talimat üzerine gerekli oyunu kullanmıştır. Kesinlikle AKP kanadında ciddi derecede yaklaşık 80-90 fire verilmiştir' dedi.
Özkan Yalım, dokunulmazlıkların kaldırılması ve partili cumhurbaşkanlığının birlikte referanduma sunulması ihtimalinden bahsedildiğinin anımsatılması üzerine Özkan Yalım, 'Parti olarak görüşümüz belli. Türkiye parlamenter sistemle yönetiliyor. Bunun arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Cumhurbaşkanı 330'u yakalayıp bunu halkın iradesine gönderirse halkımıza gerekli anlatımlarda bulunacağız. Tabiki dokunulmazlığı kaldırmayla ilgili oyumuz pozitif olacak. Diğer yönde kesinlikle negatif olacaktır'

Meclis'te dokunulmazlık oylaması sonuçlandı

 

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık teklifi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • idam18 Mayıs 2016 18:23

    hey gidi akpliler. hangi insan tecavüz eden kişi tecavüz ettiği kızla evlensin der. hangi kız geleceğini hayallerini çalan sapıkla evlenir. sen git çok güzel14 yaşındaki kıza tecavüz et sonra evlen ohh ne güzel memleket.. ülkede tecavüzden geçilmez. evde kalmış adam gider 14 yaşındaki kıza tecavüz eder. idam getirin idam tecavüze idam.

  • HASAN A.KORKMAZ18 Mayıs 2016 18:20

    DEĞİLMİ Kİ SEN ŞU ŞEHİTLERİN DUL VE YETİMLERİ..AĞLAYAN ŞEHİT YAVRULARI AHINI ALDIN DEĞİL BU DÜNYADA.SÜRÜN ..AHİRETTE DE ATEŞİN BOL OLUR İNŞALLAH

  • recai18 Mayıs 2016 17:15

    zavalli CHP 65 senedir iktidar olamiyor .

  • süha18 Mayıs 2016 16:36

    sen kendini tarif etmişsin..yazık.. hesap belli kitap belli utanmaz..millet sizdende hdp tiksindi artık.

  • HAKAN18 Mayıs 2016 16:26

    GEÇ O AYAKLARI ZÜBÜK...BİZDE İNANDIK..NE OLDUĞUNUZU BİLİYORDUK BİR KEZ DAHA İSPATLADINIZ...UTANMADAN BİDE ÇIKMIŞ..BİZ SANKİ HESAP BİLMİYORUZ..

  • vatandaş18 Mayıs 2016 15:01

    akepe bitmiş ağlayanı yok. yapılan yolsuzluklar gittikleri zaman gün yüzüne çıkacak ama iş işten geçmiş olacak.

  • YENİÇERİ18 Mayıs 2016 14:51

    KİME İNANSIN VATANDAŞ, MECLİS OYUN BAHÇESİ GİBİ. VATANDAŞ TOPRAKTA Kİ KARINCALAR GİBİ, ÇOCUKLAR TEPİNDİKÇE VATANDAŞ EZİLİYOR SANKİ???