E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinCHP'li Engin Altay'ın babasının cenazesi toprağa verildi---

CHP'li Engin Altay'ın babasının cenazesi toprağa verildi

CHP'li Engin Altay'ın babasının cenazesi toprağa verildi
14 Ocak 2024 - 17:00 borsagundem.com

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın hayatını kaybeden babası Kazım Altay, toprağa verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın 95 yaşında hayatını kaybeden babası Kazım Altay için Sinop'un Erfelek ilçesinde Erfelek Büyük Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

CHP'nin Sinop'taki en eski üyesi olan Kazım Altay'ın cenazesine eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Malatya Milletvekili Veli Ağababa, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, eski CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, eski CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan, eski CHP milletvekilleri Tuncay Özkan, Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, Çetin Osman Budak, Erkan Aydın, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, Altay ailesinin sevenleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Namazın ardından Altay'ın cenazesi, toprağa verildi.

Engin Altay'dan ilk açıklama

 

Erdoğan, Mehmet Barlas'ın cenaze törenine katıldı

 

Deniz Baykal'ın cenaze töreni yarın

 






Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK14 Ocak 2024 18:18

    Ahanda biz dünya geldik gideceğiz bu chp deki milletvekilleri bir partiye girdim mi ister partilerini iktidara getirsin ister başarılı ister başarısız olsun ölene kadar  chp den ve milletvekilliğinden hiç ayrılmıyorlar.Devlet dairesini de geçti.Bu kafa ile bir 20 sene daha iktidara gelemeyiz de ondan sonrasını göreceğimizi hiç zannetmiyorum.