E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den İmamoğlu açıklaması---

CHP'den İmamoğlu açıklaması

CHP'den İmamoğlu açıklaması
06 Temmuz 2023 - 01:05 borsagundem.com

CHP sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamalar sırasında; bir gazetecinin, 'İmamoğlu'nun manifestosu MYK'da gündeme geldi mi?' sorusuna ''Hayır, gelmedi'' şeklinde cevap verdi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Öztrak bir gazetecinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dün açıkladığı manifestonun MYK toplantısında gündeme gelip gelmediğini sorması üzerine “Hayır, gelmedi” diyerek cevap verdi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞARIYA ULAŞACAKTIR''

CHP Sözcüsü Öztrak, "Hatalarımızı düzelterek, eksiklerimizi gidererek, yenilenerek ayağa kalkmamız gerekiyor. Bu mücadele vazgeçilecek bir mücadele değil. Adalet yürüyüşüyle başlayan bu büyük değişim, mutlaka sürmelidir, sürecek ve nihayetinde başarıya ulaşacaktır" dedi.

'İMAMOĞLU' MYK'DA KONUŞULMADI

Öztrak, bir gazetecinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dün açıkladığı manifestonun MYK toplantısında gündeme gelip gelmediğini sorması üzerine “Hayır, gelmedi” diyerek cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu açıklaması

 

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :