E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'deki kritik toplantı 8,5 saat sürdü---

CHP'deki kritik toplantı 8,5 saat sürdü

CHP'deki kritik toplantı 8,5 saat sürdü
21 Haziran 2023 - 22:08 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı 8 buçuk saat sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki il başkanları toplantısı sona erdi.

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından değişim çağrıları yapılan ve kurultay kararı alınan CHP'de, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı, 8 buçuk saat sürdü. Basına kapalı toplantıda, kurultay takvimi ele alındı ve seçim sonuçları değerlendirildi.

CHP'den kritik kongre kararı

 

CHP'de kurultay çalışmaları başladı

 

Dosyalar işleme konuldu: Kılıçdaroğlu ifadeye çağrılabilir

 

Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret çıkışı: Yaşam maliyeti 13 bin 439 TL

 

Kılıçdaroğlu'ndan danışman hamlesi: Hepsini görevden aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA22 Haziran 2023 10:36

    Anketçi Hakan Bayrakcı hdp ile ortaklık yapan tüm partiler seçimi kayıp eder demiş idi malesef oldu.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM22 Haziran 2023 10:15

    Kemal Kılıçtaroğluna 18 seçime girmiş kayıp ettikce kayıp etmiş yine de kayıp etmeye doymamaktadır.bu hırs bu ihtiras bu bırakmama nedendir.mesela kemal değil  mesele bizim partide hiç bir vizyon hiç bir projesi olmayan dede den toruna bir partiye milletvekili olarak girdim mi ölene kadar bırakmayan milletvekilleri partiyi bu hale getirdiler.bu kafa ile bizler daha çok seçimler kayıp ederiz.isterse 800 saat toplantı yapsınlar soluksuz yine kayıp ederiz.ülkesine ve ülke menfaatlerine karşı çıkan bir parti ben hiç görmedim.bunların bırakın bu ülkeyi yönetmeyi ben şirketimde hiç birisine iş vermem.malesef chp li olmam sebebi ile yine oy verdim yine yanıldım.

  • borsacı22 Haziran 2023 07:25

    dünyada kaybetme rekoru kıran ülkemizde muhalefet hiç bir şeyden ders almıyor oy veren insanları utanç yaşatan lider kendini sorgulamıyor başarılıyım diyorsa chp ,degişmez degiştirilmez.aslında ülkeyede zarar veriyor.farkında degil.çok yazık terör örgütü bile bu partiyi destekliyorsa ülkemiz de böyle bir parti olmasıda utanç verici.85 milyonluk ülkede chp lider çıkartamıyor.

  • acacu21 Haziran 2023 23:20

    İstediğin kadar toplantı yap, bu kafayla yerel seçimlere gidilirse, İzmir dahi kaybedilebilir. Hep beklenilen dip dalgasını tersten görecekler.