E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Yılmaz'dan Bahçeli'ye yanıt---

Cem Yılmaz'dan Bahçeli'ye yanıt

Cem Yılmaz'dan Bahçeli'ye yanıt
11 Mayıs 2019 - 18:41 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bundan sonra sevemem" dediği komedyen Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Herkes Cem Yılmaz'ı sever. Bense onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen ver ama hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Ben Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem" açıklaması sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

​Komedyen Cem Yılmaz da, söz konusu açıklama sonrası bir paylaşım yaptı ve herhangi bir isim vermeden şunları söyledi:

"Sevgili dostlar, ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli. Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir. Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehir'e bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp12 Mayıs 2019 15:46

    bahçeli tüm şer güçlere dayanan tek devlet adamıdır...GERÇEK BİR  TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR....NE DİYEN DESİN..İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

  • masal12 Mayıs 2019 18:45

    Alpaslan beyin kitabını al okuda milliyetçi gör. Solsucuda, sağcısıda, liberalide okudu Alpaslan Türkeş beye saygıları var, ama o çizgi yamuldukça yamuldu. ülkücüyüm  diyen önce Bağbuğ Nutuk okur, sonr alpaslan ın kitabını okur. sonra partisine bakar. ama şimdi tv lerde siyasetçi izlenyor yanlış.

  • Best12 Mayıs 2019 15:23

    Bahceli nin gecirdigi evrim saldirilarina yansiyor!

  • cem11 Mayıs 2019 20:27

    o bir kuş, o bir uçak, o birrr   yılmayan adam ,   :D süper kahraman...yılmayan adam : ) yılmazman.... ooo birrrr kiiii üççççç YılmazCem :D

  • asker12 Mayıs 2019 18:28

    o artik   SIFIR oldu 

  • Ali12 Mayıs 2019 11:01

    Hadi ordan

  • Beka11 Mayıs 2019 19:43

    Bahçeli, 2001 de olduğu gibi erken seçim diye tutturma şansını kaybettiği için, kırmızı görmüş boğa gibi önüne gelene saldırıyor :) 

  • Bika11 Mayıs 2019 19:00

    "NEVŞEHİR Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı ardından Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıları, kentteki hiçbir etkinlikte sahneye çıkarmayacağını Twitter hesabından duyurdu." AKP'ye destek verenler Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya,Adana gibi  sanatçıların en fazla para kazandığı büyükşehirlerde hiçbir etkinliğe çıkamazlarsa  ne olur !

  • RB13 Mayıs 2019 14:20

    ne mi olurdu; misal sen şimdi işyerine vardığında "kardeş, bizimle buraya kadardı, kendine başka bir iş bak." deseler ne olurduysa o olurdu.. çocuk kalmak istemiyorsan ergen yat.