E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCarrefoursa'ya 15 yeni süpermarket katılıyor---

Carrefoursa'ya 15 yeni süpermarket katılıyor

Carrefoursa'ya 15 yeni süpermarket katılıyor
21 Mayıs 2014 - 17:58 borsagundem.com

Carrefoursa 15 süpermarketi bünyesine katmak için çalışmalara başladı

Carrefoursa ile Genyapı arasında 15 adet süpermarketin sabit değerlerinin Carrefoursa'ya satılması için sözleşme imzalandı. Carrefour devir işlemlerinin başlatılması için gerekli hukuki ve idari işlemleri tamamlayıp, onay için Rekabet Kurulu'na başvuracak.

Carrefour'dan KAP'a yapılan açıklamada detaylar şöyle açıklandı:

''Şirketimiz ile Genyapı Mühendislik Hizm. İnş. Gıda Tur. Tic. ve San. A.Ş. ("Genyapı") arasında, Genyapı tarafından işletilmekte olan toplam 15 (onbeş) adet süpermarketin ("Süpermarketler") sabit değerlerinin her türlü takyidattan ari olarak Şirketimize satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla 21 Mayıs 2013 tarihinde Demirbaş Satım Sözleşmesi akdedilmiş, Demirbaş Satım Sözleşmesi kapsamında Süpermarketler'e ilişkin kira sözleşmelerinin malikler ile akdedilecek kira sözleşmeleri ile Şirketimize devri amacıyla,  gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir. Devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilecektir.'' 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)