E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇağlar Söyüncü, Fenerbahçe için dünya devini reddetti!---

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe için dünya devini reddetti!

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe için dünya devini reddetti!
17 Ocak 2024 - 14:40 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer almasına rağmen Porto'nun teklifini geri çeviren Çağlar Söyüncü, sarı lacivertli formayı giymek için Atletico Madrid yönetimini ikna etmeye çalışıyor.


Porto'nun milli stoper Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile görüşmeleri devam ediyor. Leicester City'den ayrılıp sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde aradığı mutluluğu bulamadı.

Atletico Madrid, piyasa değeri 10 milyon euroyu bulan 27 yaşındaki savunmacının transferinden bonservis geliri elde etmek istiyor. Fenerbahçe satın alma opisyonlu kiralık teklifi yaparken, Çağlar da Türkiye'ye dönmek istiyor.

URO 2024 öncesi Türkiye'de forma giymenin kendisi için daha faydalı olacağını düşünen Çağlar Söyüncü, Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatına rağmen tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Atletico Madrid, oyuncu için yapılan son teklifleri değerlendirdikten sonra birkaç gün içerisinde kesin kararını verecek. (Sözcü)

Fransız devi Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı!

 

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda konuğu Adanaspor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)