E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda konuğu Adanaspor---

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda konuğu Adanaspor

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda konuğu Adanaspor
17 Ocak 2024 - 11:30 borsagundem.com

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası beşinci turunda Adanaspor'u ağırlayacak. Peki Fenerbahçe-Adanaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Adanaspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka, bugün saat 21.00'de başlayacak. Mücadeyi, hakem Çağdaş Altay yönetecek. Maç, A Spor ekranlarından yayınlanacak.

Son olarak Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK'yi deplasmanda 1-0 ile geçen sarı-lacivertliler, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Sıkışık takvim nedeniyle üst üste maça çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın, Adanaspor karşısında rotasyonlu bir kadroyu tercih etmesi bekleniyor.

Kupaya 3. turdan katılan ve Hacettepe 1945'i 5-0'la geçen Adanaspor, 4. turda da Esenler Erokspor'u 2-0 yenerek Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Fenerbahçe'de eksikler

Fenerbahçe, Adanaspor karşısında 6 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, maçta forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Krunic, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, King, Batshuayi.

Adanaspor: Ahmet Said, Feyzi Yıldırım, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Lukaku, Kubilay Aktaş, Harun Alpsoy, Diakite, Burhan Tuzun, Metehan Altunbaş, Oberlin.

Fenerbahçe'de iki ayrılık: Yerlerine güçlü takviyeler yolda!

 

Fenerbahçe transferde durmuyor: 2 bomba daha!

 

Fenerbahçe transferi duyurdu

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)