E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBüyük beden sorun olmasın diye---

Büyük beden sorun olmasın diye

Büyük beden sorun olmasın diye
10 Mayıs 2014 - 05:49 borsagundem.com

Selim Onan, Think Plus şirketini 42 ve üstü beden olan kadınların kıyafet arama derdine çare olmak için kurduklarını söyledi

‘Ölçüsüz güzellik’ mottosuyla kurulan büyük beden e-giyim mağazası Think Plus’ın Türkiye’de 42 ve üstü beden olan kadınların kıyafet arama derdine çare olmak için kurulduğunu söyleyen markanın kurucusu Selim Onan, “Genelde İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana gibi büyük şehirlerden sipariş gelse de, aslında Türkiye’nin dört bir köşesinden Think Plus’a büyük bir ilgi var. En çok elbise, jean ve spor kıyafetler tercih ediliyor” dedi.

KADIN NÜFUSUN YARISI

TÜİK’in rakamlarına göre Türkiye’de kadın nüfusun yarısının 42 beden ve üstü olduğunu belirten Onan, “Bu ölçülere sahip kadınlar kendilerine uygun kıyafet bulmakta zorlanıyordu. Bu nedenle de büyük beden işine girmeye karar verdik” dedi.

Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberinde büyük beden pazarının giderek büyüdüğüne dikkat çeken Onan, Think Plus’ın geçen yıl yüzde 30 büyüdüğünü anlattı. Onan, “2017’de pazarda yüzde 10 paya sahip olmak istiyoruz” dedi.

PLANINDA MAĞAZA AÇMAK BULUNUYOR

Think Plus olarak önümüzdeki dönemde fiziki mağaza açmayı planladıklarını söyleyen Selim Onan, “Koleksiyonumuz ilk olarak Boyner mağazalarında satılmaya başlandı. Ardından da kendi mağazalarımızı açmayı hedefliyoruz dedi. 2012’deki E-ticaret hacminin 5.27 milyar TL olduğunu kaydeden Onan, şunları söyledi: “Bunun yüzde 44’ünü yani 2.32 milyar TL’sini giyim oluşturuyor. Bu rakamın içindeki kadın giyim oranı ise yüzde 70. Bunun yüzde 26’sını büyük beden giyim oluşturuyor.”

ANNELER GÜNÜ

Migros’tan kampanya

Migros, Tansaş, 5M ve Macrocenter mağazaları Anneler Günü’nü küçük ev aletlerinden kozmetiğe, teknolojiden zücaciyeye kadar birbirinden farklı ürünlerdeki kampanyalarla karşılıyor.

Şefkatli adımlar

Twigy, Gisele Bündchen’in renkli modellerden oluşan Ipanema koleksiyonu ile Anneler  Günü’ne özel
farklı hediye alternatifi sunuyor.

Yasemin kokusu

Caudalie, anneler için beyaz misk, yasemin ve zencefil notalarından  oluşan parfüm koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonda çiçek, meyve ve bitki karışımından oluşan dört parfüm var.

Çikolatalı armağan

Beyaz Fırın, anneler için özel bir pasta hazırladı.  6-8 kişilik olarak hazırlanan çikolata parçalı bu özel pasta, Beyaz Fırın’da sadece anneler gününe kadar satışta olacak.

Annelere özel

Akel Elektrikli Ev Aletleri, üç farklı modele sahip yeni tost makinesiyle “Anneler Günü’nde anneme ne alsam” sorusuna özel seçenek sunuyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)