E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz, Beşiktaş'ta: Şenol Güneş'in ekibine katıldı---

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta: Şenol Güneş'in ekibine katıldı

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta: Şenol Güneş'in ekibine katıldı
01 Temmuz 2023 - 19:34 borsagundem.com

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın yardımcı antrenörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, ilk idmanına çıktı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Burak Yılmaz’a başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak Beşiktaş'ta bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Siyah-beyazlı takımdan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği sezon açılışı öncesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Futbolcularımız, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile teknik ekibimizin bayramını tebrik ettiler." ifadeleri yer aldı.

YARDIMCI ANTRENÖRLÜĞE GETİRİLDİ

Bu arada futbolculuk kariyerine nokta koyan Yılmaz'ın, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ekibinde yardımcı antrenörlük görevine getirildiği açıklandı.

Siyah beyazlı kulübün resmin internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın yardımcı antrenörlük görevine getirilen Burak Yılmaz, ilk idmanına çıktı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Burak Yılmaz’a başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

2006-2007 ve 2019-2020 yılları arasında siyah beyazlı takımın formasını giyen Burak Yılmaz, son olarak geçen sezon Hollanda’nın Fortuna Sittard takımında oynamıştı.

BURAK YILMAZ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Burak Yılmaz, 5 Haziran'da düzenlediği basın toplantısında Şenol Güneş'le bir görüşme gerçekleştirdiğini söylemişti.

Burak Yılmaz açıklamasında, "Buraya Şenol hocamın yanından geldim. Hocamın da benle alakalı düşüncesi vardır ama şu anda bana bunu bildirmedi. Mutlaka benle alakası düşüncesi vardır. Tabi olmasa da hocayla ilişkimizde en ufak bozulma olmaz. Hocamın aklında benimle alakalı bir şey olduğunu biliyorum. Ben projeyle alakalı konuşuyorum, bunun için de sabır olması gerekir." ifadelerini kullanmıştı.

(ntvspor.net)

Beşiktaş'tan kombine biletlere ilişkin açıklama

Galatasaray'ın paylaşımına Beşiktaş'tan cevap

Beşiktaş, Konyaspor ile berabere kalarak ligi 3. tamamladı

Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in yeni yardımcısı mı?

Burak Yılmaz'dan flaş karar!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)