E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Elmas ve yönetimi ibra edilmedi---

Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmedi

Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmedi
27 Mart 2022 - 08:33 borsagundem.com

Galatasaray'da dün başlayan olağan genel kurul toplantısında, Başkan Burak Elmas ve yönetimi idari olarak ibra edilmedi. Kararın ardından Elmas, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cumartesi günü sabah 10.00'da başlayan toplantıda, Burak Elmas ve üyelerin konuşmaları gece 00.00 sularına kadar sürdü. Oylamaya gece yarısından sonra geçildi. Oy verme işlemi sabah 05.30'da tamamlandı ve oy sayımı başladı.

Burak Elmas başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, yapılan oylama sonucu idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi.

Geçen yıl kasım ayında vefat eden Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun 6 aylık faaliyetleri ise mali ve idari yönden ibra edildi.

BURAK ELMAS'TAN SEÇİM AÇIKLAMASI

İbra edilmemesinin ardından açıklama yapan Burak Elmas, “Hakkınızı helal edin. Bizler acilen önümüzdeki hafta tüzüğümüzün gereği 87.22. maddenin gereğini yerine getirerek, vermiş olduğunuz kararı uygulamaya sokacağız” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü tüzüğünün 87.22 maddesi şöyle: “Genel Kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu toplantıya çağırmak.”

G.Saray Başkanı Elmas: Florya'dan taşınacağız banka borçlarını 3 yıl içinde ödeyeceğiz

 

Galatasaray'ın borcu açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salih27 Mart 2022 20:43

    Bu cincottiler nezamn medyanın gündeminden düşseler 20 yıldır aynı taktik, bu bir medyatik olma durumu, bunlar gündemde kalmak için her sene aynı oyunları oynuyorlar, biz de inandık, yalan dolan hep geçin bu ayak oyunlarını

  • Atlantik27 Mart 2022 19:32

    Bir ibra oylaması da terim ve dönemi transferleri için yapılmalı kulübü borçlandırıp yiyip bitirip batıran herkesin ilişiği kesilmeli sıfır km alt yapıdan oyuncularla takım kurulup hava alanı transferi yapmayacak yeni bir tip yönetim gelmeli

  • Mg27 Mart 2022 12:25

    Borsagündem & Sezginler gıda elele…

  • Mg27 Mart 2022 11:04

    Sezginler gıda’yı batıran hisselerini halkın elinde patlatan bu adamın sokağa çıkamaması lazımken Başkan seçiliyorsa başka söze gerek var mı?

  • Gsaraylı27 Mart 2022 10:32

    Etme bulma dünyası be başkan Adnan Polat döneminde ibra oyunun başrollerinde Faruk Süren vardı dün gece bu sonuç açıklanınca acaba ne düşündü yazık yazık güzelim kulümüzü bu liseli sulta zihniyeti nerelere getirdi puan cetveli karnenizdir ama asil ruhlu taraftar camiasına sahip çıkarak sizlere herzaman ders verecektir