E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporG.Saray Başkanı Elmas: Florya'dan taşınacağız banka borçlarını 3 yıl içinde ödeyeceğiz---

G.Saray Başkanı Elmas: Florya'dan taşınacağız banka borçlarını 3 yıl içinde ödeyeceğiz

G.Saray Başkanı Elmas: Florya'dan taşınacağız banka borçlarını 3 yıl içinde ödeyeceğiz
26 Mart 2022 - 14:09 borsagundem.com

Galatasaray'da Olağan Mali Genel Kurulunda Kongrede konuşan Başkan Burak Elmas, "Florya'dan Kemerburgaz'a taşınıp 3 yıl içinde tüm banka borçlarımızı ödeyeceğiz" dedi.

Burak Elmas'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sponsor geliyor. Gönülden Galatasaraylı. Bu yönetime çok destek veriyorsun. Biraz bekle, destek verme diyenler var. Bunlar aramızdalar. Galatasaraylılar bunu bilsinler. Kontratları yalan aktararak konuşturanlar var.

Öncelikle birlikte hareket etme kabiliyetine sahip olmamız lazım. Daha önce, üye olarak benim de yaptığım hatalar olabilir. Ama bundan sonra hata yapma lüksümüz yok.

Tribünde tezahürat yaparak başlayan Galatasaray yolculuğum daha sona üye, yönetici ve sizlerin teveccühüyle başkan olarak devam ediyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren benimle çalışan insanlara ve sizlere bunun basit bir yönetim dönemi olmadığını söyledim.

'Seçim zamanı verdiği sözleri tutmadı' diye beni çok eleştiriyorlar. Hepsini yapamamış olabiliriz ama zamanı var. 10 milyon dolardan fazla sponsor getirdik. 30 milyon Dolar ilave kaynak yarattık. Bugüne kadar herhangi bir finansal borçlanma gerçekleştirmeden içimizde yarattığımız kaynaklarla bugüne geldik.

Herkesi hedef tahtasına koyarak, her olayı eleştirerek, ana konuların dışına çıkarak Galatasaray'ı içinde bulunduğu durumdan çıkaramayız.
Galatasaray bir kulüpten çok daha fazlası. Bir değerler bütünü. Maalesef biz bu değerler etrafında birleşemiyoruz.

Barcelona maçında da ifade ettim. Galatasaray bir spor kulübünden çok daha ötedir. Seçim zamanı verdiği sözleri tutmadı diye beni çok eleştiriyorlar. Hepsini yapamamış olabiliriz ama zamanı var. Galatasaray'ın bu duruma gelmesinde hepimizin katkısı vardır. Hepimiz dönem dönem yanlışlar yaptık.

Galatasaray'ın Ada konusu çözülmüştür. Bunu Galatasaraylılar yapmıştır. Burada 20'den fazla kişi sayabilirim, onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ada ile ilgili müjde vermek istiyorum. Yazın havuzu ve restaurant bölümümüzü üyelerimize açıyoruz.

Geçen hafta Emlak Konut ile bu arazinin alınması için el sıkıştık. Yapılandırma anlaşması yaptığımız bankalarla da konuştuk. Kemerburgaz'a taşınıp, Florya'dan gelecek gelirle tüm banka borçlarımızı kapatmayı ümit ediyoruz. Mutluluk verici bir gelişme oldu bu. Bu ön onayla Milli Emlak'a başvurduk. Önümüzdeki ay başvurumuz sonuçlanacak ve tapumuzu alacağız. Ardından da yeni tesisimizin inşasına hızlı bir şekilde başlayacağız.

Bugün çıkacak karar sonrasında kimseye kırılmayacağımızı, kimseyi ötekileştirmeyeceğimizi söylemiştik. Bu genel kurulun gerilmesinin, kavgalı geçmesinin peşinde koşan insanlar var. Buna izin vermeyelim. Buradan birlikte çıkalım. Galatasaray'ı huzurlu yarınlara birlikte taşıyalım. Galatasaray fikri hür, vicdanı hür bir kulüptür. Galatasaray'a tüm Galatasaraylıların sahip çıktığı bir şekilde davranalım. Yaşasın Galatasaray.

Galatasaray'da gözler kongrede

Galatasaray'da 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor!

Burak Elmas: Kulüpler Birliği'nden çıkarız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,93
En Yüksek: 8,97
En Düşük: 8,83
Değişim 1,36 %
FK: 26,70
PD / DD: -5,11
İşlem Hacmi 51.624.734
Toplam Adet: 5.807.924
Ağırlıklı Ort.: 8,96
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)