E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBoyner'den 'büyük' adım---

Boyner'den 'büyük' adım

Boyner'den 'büyük' adım
20 Haziran 2016 - 15:56 borsagundem.com

Boyner Holding Harbiye’de inşaatı süren projede 30 mağaza için ayrılan 13 bin metrekare alanı tek başına kiraladı.

İstanbul Harbiye'de yapımı süren dev inşaat projesinin ilk markası belli oldu. Vakıf ve müteahhit işbirliğiyle yürüyen ve içinde otel ile rezidansın da olduğu Pangaltı Projesi'ndeki pasaj, Boyner Grubu tarafından kiralandı. Boyner'in, toplam 13 bin metrekare alanı bulunan pasajda, adını birkaç gün önce açıkladığı yeni mağazacılık konsepti WEPUBLIC’in ikinci şubesini açacağı belirtiliyor.

Boyner Grubu, Türkiye'nin en yoğun gündemi olan perakende markaları­nın başında geliyor. Bir taraftan bün­yeye dahil edilen YKM ile ortak siner­ji geliştiren grup, diğer yandan dünya markalarını Türkiye pazarı ile tanıştır­maya devam ediyor. Yanı sıra yeni mağazacılık konseptleri oluşturarak, tüketicisine farklı hizmet alanları üze­rinden seslenmek de yoğun mesai harcadığı gündemleri arasında yer alı­yor. Mağaza içi mağazacılık konsepti Boyner Fresh, bin-bin 500 mektrekare büyüklükteki Fresh Company gru­bun yakın zaman önce öne çıkardığı yeni projeleri oldu.

AMİRAL GEMİSİ MAĞAZA

Boyner Genel Müdürü Deran Taşkıran'ın daha önce Ekonomist'ten Ay­şegül Sakarya Pehlivan'a aktardığı 10-15 bin metrekare büyüklüğündeki ye­ni mağaza konseptinin de detayları kı­sa bir süre önce belli oldu. WEPUB-LIC adını taşıyan yeni konsept, Eylül 20l6'da Akmerkez'de kapılarını aç­maya hazırlanıyor. Yeni konseptle Türkiye'ye 105 yeni marka getirilme­si planlanıyor. Bünyesinde 520 markayı bulunduracak olan WEPUBLİC'le hızla büyümeyi hedefleyen Boyner Grubu, aldığımız duyumlara göre ye­ni konseptin ikinci şubesi için yerini şimdiden belirledi.

Bu konseptle AVM'lerin yanı sıra caddelerde büyümeyi hedefleyen Boyner Holding, WEPUBLlC'in ikinci mağazasını Şişli Halaskargazi Cadde­si üzerinde açmayı planlıyor. Üstelik ikinci mağaza 13 bin metrekarelik ala­nıyla 8 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez mağazasından daha büyük olacak.

Boyner'in söz konusu yer ile ilgili yakın zamanda uzun süreli bir kira­lama sözleşmesi yaptığını belirtelim. Sözünü ettiğimiz yer, Halaskargazi Caddesi'nin Harbiye bölgesinde yü­rüyen bir büyük inşaat projesinin içinde yer alıyor. Pangaltı Türk Er­meni Lisesi Vakfı'nın arazisi üzerin­de geliştirilen inşaat projesi, içinde dokuz kattan oluşan beş yıldızlı otel, yine dokuz katlı bir rezidans ve pa­sajdan oluşuyor.

Proje Mehmet Uyanoğlu'na ait, Bertuğbey İnşaat tarafından gerçek­leştiriliyor. Projede yer alan pasaj, Şişli'nin ticari yaşamına uygun olarak ta­sarlandı. İçinde 30 civarında dükka­nın hizmet yürütmesi düşünülen pa­saja Boyner Grubu'ndan gelen teklif kabul edildi. Boyner, pasajda yalnızca kendi mağazasını açacak ve yeni kon­septi ile boy gösterecek.

Toplam 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, Boyner'e kira­lanan pasajın büyüklüğü ise 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. (Mustafa Kemal Çolak/Ekonomist Dergisi)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)