E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBoks camiasında Ünsal Arık'a büyük tepki---

Boks camiasında Ünsal Arık'a büyük tepki

Boks camiasında Ünsal Arık'a büyük tepki
02 Mayıs 2021 - 00:03 borsagundem.com

Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Yılmaz İlkay Arın, "Ünsal Arık’ın yaptığı hakaret yanına kar kalmayacaktır” açıklamasında bulundu

Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Yılmaz İlkay Arın, spor tüm dünyada din, dil, renk ve ırk ayrımı gözetmeksizin herkesi bir araya getiren evrensel bir olgudur diyerek, “Ünsal Arık’ın yaptığı hakaret yanına kar kalmayacaktır” açıklamasında bulundu.
Arın, camia olarak bu kişinin spor hayatının nasıl olduğunu iyi bildiklerini söylerken, “O bir boksör değil, birilerinin projesidir. Hayatında ciddi bir rakiple karşılaşmayan bir zavallıdır. Federasyon başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç’in yapmış olduğu açıklamada; Sözde Ermeni soykırımı' iddialarıyla ilgili bir çok problem yaşanırken kendisinden yüreği varsa milyonlarca insanın ölümüne neden olanlarla ilgili veya Amerika’nın yaptığı soykırımlara, Fransa’nın yaptığı soykırımlara atıfta bulunacak tişörtler giymesini istiyorum" dedi. Evet, ben de çağrıda bulunuyorum, eğer Türk olduğunu söylüyorsan ve cesaretin varsa çık bu tişörtleri giy? Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör demesini kabullenmiyorum. Sözde sporcu olan bu şahsın yaptığı ahlaksızlık ve alçaklıktır” dedi.
Arın son olarak, “Sen hainliğini belgeleyen tişörtle ringe çıkacaksın, ben de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tişörtünü giyerek ringe çıkacağım! Nerde istersen seninle maça hazırım, hodri meydan" diyerek sözlerini tamamladı.

Fransa'da Türkler'in gecesi

 

Sergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri

 

Larin'den rekor üstüne rekor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lale03 Mayıs 2021 05:07

    Yumruk yemekten beyni sungerlesmis

  • can dağdur02 Mayıs 2021 21:27

    başkanım seni canı gönülden kutlar ve kucaklarım helâl olsun sana gereken cevabı en ağır şekilde vermişsin kimse bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemez

  • Derviş02 Mayıs 2021 22:10

    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇦🇿🇦🇿🇦🇿👍👍👍

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷02 Mayıs 2021 20:39

    👍👍👍👍👍 Bravo başkan, sporculukla uzak yakın alâkası yok, Türkiye düşmanı lobilerin piyonu " o "

  • Halktan biri02 Mayıs 2021 17:06

    Gercek milliyetciye cevaptir.Bana cahil diyinceye kadar gerçek tarihi okumadigin belli.Neden biliyor musun çünkü gerçek tarih evrakları vagonlar dolusu dışarıya çıkarıldı San a ne verilmek istediler onu vermek için. Vahşetin in Atatürk gizliden Anadolu'ya gönderdiğini de bilmiyorsunuz imkanları O na sunduğunu da bilmiyorsunuz o zaman.Çünkü bazı şeylerin gizliden olması gerekiyordu çünkü o kadar hain vardi ki içerde.Aynen şu anda oldugu gibi...

  • Gerçek milliyetçi03 Mayıs 2021 15:03

    Tarihi fesli den mi öğrendin. Belge belge çürütürüm söylediklerini.. Tarihi uydurmayın. Böyle bir gizli plan yoktur. Bizzat ölüm fermanını dönemin şeyhülislamına çıkarttırmıştır. Koltuk sevdası ve saltanatını korumak için. İngilizler le işbirliği yapmıştır. Sonundada İngiliz zırhlısıyla kaçmıştır.

  • VAY BE!!02 Mayıs 2021 15:48

    ''cesaretin varsa çık karşıma''  lafa bak, tam mafyavari bir çıkış, sen bu cesareti kimden alıyorsun acaba? Çok mu cesaretlisin?

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷02 Mayıs 2021 20:26

    👎👎👎👎👎

  • Bjkas tepetaklak az kaldı02 Mayıs 2021 16:17

    Çıktı ve 7 tane verdi yeterli mi aslan kardesim

  • Halktan biri.02 Mayıs 2021 14:22

    Arkadaşlar bu ülke ne Tayyip in ne e Atatürk'ün.Her seferinde Atatürk arkasına saklanıp konuşanlar Atatürk tek başına kazanması bu savaşı. Ne ninelerimiz dedelerimiz soydaslarimiz olecegini bile bile düşmanın üstüne atladı. Sırf vatan sevgisi için. Atatürk olmasaydı savasmayacaklar miydi.Vatanını korumayanaklar miydi.Bu ülke tarihi sadece Atatürk ten ibaret değil. Atatürk e karşı olduğum için demiyom Allah rahmet eylesin büyük lider ama bu vatanın varlığını sadece Atatürk e b ağlamakt ta son derece yanlış. Bugün bir bağımsızlık mücadelesi olsa bir savaş olsa Atatürk mu kurtaracak.Hayır yerine başka Atatürk ler başka liderler olacak.Yıllardır olduğu gibi..

  • Vatandaş 202 Mayıs 2021 19:52

    Vatandaş kişisi ne.Arkadasin demek istediği şimdi kimse herseyi Fatih e baglamiyor.Ama simdikiler herseyi Atatürk e bağlıyor. Sen de komikler yapma istersen..

  • Vatandas02 Mayıs 2021 19:43

    Şimdi bizde fatih istanbolu tek başına mı aldı demeliyiz .komik komik yorum. Yapma.

  • Halktan biri.02 Mayıs 2021 17:17

    TT kişisi ne cevap.Bu devletin kökleri 1071 Malazgirt Savasiyla Anadolu'ya 1299 da Osmanlı nin kuruluşu ile başladı. Tarihlerİ dikkatli oku.O zaman ne Atatürk vardı ama ne liderler eşsiz dehalar vardı. En basit Fatih Sultân Mehmet.Bugun bir radyo programında sunucu Atatürk ün Kurtuluş Savaşı sonrası bu topraklarda olmus yatan başka bir dine mensup insanlar için söylediği sözü paylaşıyor ve Atatürk un din özgürlüğüne verdiği önemi anlatiyor.Ama aynı sunucu Fatih in yıllar önce İstanbul Fethinde kimsenin dinine dokunulmadiginindan bahsetmiyorum. Demek istediğim tarihimizin sadece Atatürk e bağlamayı. Atatürk te büyük liderdir BUNDAN ONCEKİ ler gibi. Yani bize ne vermek istemişler onu vermişler bize bizde AT GÖZLÜĞÜ ile bakmaya devam etmişık. Nokta......

  • TT02 Mayıs 2021 15:56

    elbette Atatürk tek başına zaferler kazanmadı, ancak senin anlayamadığın bir şey var, kazanılan zaferler Atatürk'ün eşsiz dehası sayesinde gerçekleşti. Bu yüzden Liderlik ile tek adamlık kavramlarını birbirine karıştırma.

  • Gerçek milliyetçi 02 Mayıs 2021 15:53

    O kadar cahilsin ki. Ne yazsam boş sana. Lideri önderi olmayan hiçbir savaş kazanılamaz.Vahdettin ölüm fermanları imzalatırken Atatürk için o kelle koltukta anadoluda milleti bir araya getirmeye çalışıyordu. Senin bunu anlayacak kapasiten yok.

  • Cesur boksördür. 02 Mayıs 2021 13:33

    Ünsal Arık adamdır.. Kudurabilirsiniz...ifade özgürlüğü hakkını sonuna kadar kullanan adamdır..

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷02 Mayıs 2021 20:27

    👎👎👎👎👎

  • Türkoğlutürk 02 Mayıs 2021 10:39

    Ne demek cumhurbaşkanının tişörtü, Türk bayraklı desen anlarım ama ifaden çok ysnlış

  • Cego02 Mayıs 2021 09:51

    Bu ülkede senin gibi yalakalar çok. O yüzden bu ülkeye sendeğil Ünsal Arık gibi gerçek Türk ve Atatürkçüler lazım.

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷02 Mayıs 2021 20:27

    👎👎👎👎👎

  • Türkoğlutürk 02 Mayıs 2021 16:34

    ABD askerine secde edip, abd den telefon ile emir alan takunyalılar, çok kudurdu uz. Yunan bakın onlarda İngilize güvenmişdi, korede hainler abd ye güvenmişdi

  • emre02 Mayıs 2021 11:37

    aynen baksan birinin kıyağıyla gelmiştir göreve yoksa yalakalık değil işini yapar her kez kendi görüşüne sahiptir saygı duymayı bilmeli....

  • Nedim02 Mayıs 2021 11:00

    hadi oradan soysuz!  O pis ağzına alma Atatürk ü!  Adi  pkk köpeklerinin yeni modası bu  Bu ermeni  p..çlrini  techir etmeliyiz!  Defolup gitsinler!  Almanya  da Belçika da havlasınlar!