E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri---

Sergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri

Sergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri
01 Mayıs 2021 - 23:23 borsagundem.com

Süper Lig'in 39'uncu haftasında Beşiktaş, sahasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Toplantıda basın mensuplarından soru alamayan Sergen Yalçın, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Erken gelen gollerin gidişatı değiştirdiğini söyleyen Yalçın, "Bizim için 3 puandan fazlasıydı. Final yolunda artık maçlar zor, herkes mücadele ediyor. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Oyunlar kolay olmuyor. Alınan skor fantastikti. Beklediğimiz bir skor değildi. 15 dakikada 3 gol gelmesi gidişatı değiştirdi. Rakibin direncini erken kırdı. Farklı bir skor ortaya çıktı. Oyuncularımın iştahı, arzusu, motivasyonları bugün için maksimum seviyedeydi. En iyi oyunu oynadık. Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Final yolunda önemli bir engeli atık. Artık önümüzdeki hafta daha fazla mücadele ederek ipi göğüslemek istiyoruz. En büyük arzumuz şu anda bu." ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN VE ABOUBAKAR GERİ DÖNECEK BELKİ"

Eşit şartlarda olacağız. Çünkü, eşit şartlarda oynamıyoruz. Şİmdi 1 hafta dinleneceğiz ve inşallah mutlu sona ulaşacağız. 5 puanlık bir avantaj var. 4 puan bize yetiyor. İnşallah 4 puan alabiliriz. Gökhan ve Aboubakar geri dönecek belki. 3 oyuncumuz dışarıda kalacak. Haftayı iyi değerlendireceğiz. 3 lig 1 kupa maçı var. Çok büyük zorluklar aştık. Hepsini önümüzdeki hafta sonuçlandıracağız inşallah.

Nkoudou'nun durumu gelecek hafta belli olur herhalde. MR çekilecek. Şimdi söylemek erken. Bazen söylediklerimiz yanlış anlaşılıyor. İçimizdekini tutamıyoruz bazen. Sonuçta biz de insanız.

Türkiye'deki en zor işi biz, teknik direktörler yapıyor. Başarı ve başarısızlığın karşılığı çok fazla oluyor. Hiç kimsenin işi kolay değil. Bu sene pandemiden önce başladık. 1 senedir seyircisiz oynuyoruz maçları. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ekibimizle birlikte. İnşallah finali, o mutluluğu yaşarız.

Beşiktaş'ın maç sonu paylaşımı ise şu şekilde:

Larin'den rekor üstüne rekor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş Hasan02 Mayıs 2021 14:02

    Türk takımlarının Avrupada başarılı olma imkanları sıfırdır...BU ADETA MÜMKÜN DEĞİLDİR...Ülkedeki tüm maçlarını hakemlerle ve şaibeli şike ile  aldıklarındn ve bu Avrupada mümkün olmadığından sonuçlar yıllardır hep fiyasko ile sonuçlanmakta ve böyle de devam edecektir.

  • Cem02 Mayıs 2021 11:17

    FB ve GS nin tüm yönetim ve teknik kadroları yıllardır çarçur ettikleri yüz milyonlarca dolar ve elde ettikleri iç dış mükemmel başarısızlık nedeniyle kulüplerinden sınırsız ve süresiiz uzaklaştırılmalı

  • Arif gsli02 Mayıs 2021 00:40

    Sergen ve ekibi sizi tebrik ediyorum. Dilerim avrupan ses getirirsiniz de umutsuzum. Tüm takımlarımıza avrupada başarı getirmesi dileğiyle