E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA: Yatırımcılar nakite yöneldi---

BofA: Yatırımcılar nakite yöneldi

BofA: Yatırımcılar nakite  yöneldi
17 Mart 2023 - 14:24 borsagundem.com

ABD'de Silicon Valley Bank ve Signature Bank'ın batmaları 15 Mart haftasında yatırımcıların nakite geçmeye yönelmelerine yol açtı.

Bank of America Global Research tarafından EPFR verilerinden derlenen rapora göre 15 Mart haftasında nakit fonlara kayan sermaye miktarı 112,7 milyar dolar ile Nisan 2020'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı.

ABD'de Silicon Valley Bank ve Signature Bank'ın batmaları 15 Mart haftasında yatırımcıların nakite geçmeye yönelmelerine yol açtı. 2023 ilk çeyrekte nakit fonlara yönelen sermaye miktarı da 2020 ikinci çeyrekten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

15 Mart haftasında hisse senedi fonlarından sermaye çıkışı 26 milyon dolar gibi küçük bir miktarda gerçekleşirken, tahvil fonlarından 2,3 milyar dolar sermaye çıkışı yaşandı.

ABD Hazine kağıtlarına sermaye girişinin 9,8 milyar dolar ile Mayıs 2022'den bu yana görülen en yüksek seviyede gerçekleşirken, gelişmekte olah piyasa hisse senetlerinden 3,1 milyar dolar ile Kasım ayından bu yana görülen en büşük sermaye çıkışı oldu.

Altın fonlarına ise 0,6 milyar dolar sermaye girişi oldu.

OECD, küresel büyüme tahminini revize etti

 

Buffett’ın en yanlış yatırımı

 

Credit Suisse şoku yatırımcılar için neden önemli?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz17 Mart 2023 15:21

    Bize bir şey olmaz.Bizim büyük projeleri olan ve IMF den 500 milyar dolara kadar kredi kullanacak olan bir liderimiz var hemde % 85 ile iktidara geleceklerine dair anketleri de ellerinde varmış.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM18 Mart 2023 11:44

    Sen cansın kardeş. bu sefer kesin iktidarız.