E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM'den Erdoğan-Putin görüşmesi ile ilgili ilk yorum---

BM'den Erdoğan-Putin görüşmesi ile ilgili ilk yorum

BM'den Erdoğan-Putin görüşmesi ile ilgili ilk yorum
17 Eylül 2018 - 21:33 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, ''Başkan Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki toplantı çok önemli bir toplantı ve umarız İdlib'deki sivillere de olumlu etkisi olur.'' dedi.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Soçi'de yaptıkları görüşme ve liderlerin İdlib'de silahlardan arındırılmış bir bölge oluşturulması kararına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dujarric, "Başkan Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki toplantı çok önemli bir toplantı ve umarız  İdlib'deki sivillere olumlu etkisi olur. İdlib'de siviller büyük tehlike altında." ifadesini kullandı.

Kritik zirvede mutabakat sağlandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin17 Eylül 2018 21:48

    BM DİYORKİ umarız İdlib'deki sivillere de olumlu etkisi olur.'' dedi. AYNI TUTMU FİLİSTİNDE NEDEN SÖLEMİYORLAR ORDA ÖLENLER İNSAN DEĞİLMİ