E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBitlis ve Siirt'te 'Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu' başlatıldı---

Bitlis ve Siirt'te 'Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu' başlatıldı

Bitlis ve Siirt'te 'Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu' başlatıldı
24 Şubat 2021 - 10:00 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığınca Bitlis ve Siirt'te 781 personelin katılımıyla "Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu" başlatıldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Bitlis ve Siirt'te "Eren-11 Sehi Ormanları" operasyonu başlatıldığı bildirildi.

Operasyonda, Bitlis İl Jandarma Komutanlığında görevli, jandarma komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve güvenlik korucularından oluşan 51 operasyonel timdeki 781 personelin görev yaptığı belirtildi.

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen ve 11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan "Eren" operasyonlarının vatandaşların desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Eren-4 ve Eren-5 operasyonları başlatıldı

 

'Eren-2 Lice Operasyonu'ndan görüntüler

 

PKK'ya Eren-8 Amanoslar Operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ24 Şubat 2021 11:59

    Şu hainlerin kökünü kurutun artık.Bundan sonra da sıra artık bu işin sorumluları olan milletvekili bürokrat belediye başkanları ve diğer kişiler ile milletvekilleri ile bunlar ile hangi parti de olursa olsun ittifak yapan ve bunlara destek verenler hakkinda artık sert kanunlar çıkartılmalı.milletvekiliyim diyenler dahi suç işlememeli yoksa şu terör işi asla bitmez.